05 / 05 / 2024

Büyükyalı Şimdi Al 2019da Öde kampanyası

Büyükyalı Şimdi Al 2019da Öde kampanyası

üyükyalı, yeni kampanyasıyla, yatırım yapmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek, “Şimdi al, yaşamın başlayacağı 2019’da öde” kampanyası, Büyükyalı’daki iyi yaşama adım atmak isteyenleri bekliyor.

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Büyükyalı İstanbul'da 2021'de 1.6 milyar TL'lik satış yapıldı!

Özak GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemleri bildirimi kapsamında Büyükyalı projesinin satışının toplam 1 milyar 580 milyon 544 bin TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Özak GYO Büyükyalı'nın T2 bloğunda ruhsatlar alındı!

Özak GYO'nun Büyükyalı projesine ilişkin olarak 774 Ada 83 Parselde yer alan T2 blokta revizyona gidildi ve Tadilat Yapı Ruhsatları 3 Temmuz 2020 tarihinde alındı.

Büyükyalı İstanbul'da bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Büyükyalı İstanbul'da 28 olan ticari ünite sayısı 46 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları alındı. Proje kapsamında 1655 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu.

Büyükyalı tadilat yapı ruhsatları alındı!

Büyükyalı İstanbul'daki 774 Ada 73 Parselde yer alan L ve O bloklarda revizyona gidildi ve tadilat yapı ruhsatları 25 Şubat 2020 tarihinde alındı...

Özak GYO Büyükyalı'nın dekorasyon işleri ÖYZ'ye emanet!

Büyükyalı Projesi'nden Yönetim Kurulu'nun 30 Ocak 2019 tarihli kararı ile şirket tarafından satın alınan C Blok'un ofis dekorasyon işlerini ÖYZ Adi Ortalığı yapacak.

Büyükyalı İstanbul'un tadilat yapı ruhsatları alındı!

Özak GYO imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı...

Büyükyalı Fendi Casa bloğu teslim tarihi!

Büyükyalı Fendi Casa bloğu teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül 2019'da yapılacak.

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa fiyat!

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül 2019'da yapılacak.

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa bloğu fiyat!

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa bloğu fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.500 adet konut bulunuyor.

Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı!

Özak GYO imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı...

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları!

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde hayata geçirilen projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor. 

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimlerin 2019'da yapılacağı projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler yer alıyor. 

Büyükyalı Şimdi Al 2019da Öde kampanyası Haberi

Büyükyalı Şimdi Al 2019da Öde kampanyası

Uzman değerlendirme kuruluşları tarafından yapılan bağımsız ve profesyonel araştırmalara göre İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek ikinci gayrimenkul projesi olarak gösterilen Büyükyalı, yeni kampanyasıyla, yatırım yapmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı’da, Denizkapı etabının lansmanına özel, ilk fiyat avantajı sunuluyor. Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek, “Şimdi al, yaşamın başlayacağı 2019’da öde” kampanyası, Büyükyalı’daki iyi yaşama adım atmak isteyenleri bekliyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatın yanı sıra, yüzde 15 satıştan 1 yıl sonra, kalan yüzde 80’lik kısım ise anlaşmalı bankalardan kredi çekilerek ödenebiliyor. İlk taksit ödemeleri Ocak 2019’da başlıyor.


Türk Lirası’na güveniyoruz

Büyükyalı’da fiyatları, rekabetten farklı olarak, ilk günden bu yana Türk Lirası olarak belirlediklerini ifade eden Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “31...