28 / 04 / 2024

Büyükyalı tanırım

Büyükyalı tanırım

İstanbul’un yeni “deniz semti” Büyükyalı, 27 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında ilk kez Ataköy Marina’da düzenlenen “CNR Avrasya Boat Show 2016 Deniz Fuarı”ndaki standında, deniz tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Çin, inşaat alanında en büyük yatırımcı konuma yerleşti!

Çin, Afrika'da inşaat başta olmak üzere madencilik, ulaşım ve enerji alanlarında en büyük yatırımcı konumuna yerleşti.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Uzmanlardan Adana depremi açıklaması! Beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı? Son dakika!

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'da geçtiğimiz saatlerde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Peki bu deprem beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı?

Alman devinden İzmir'e büyük yatırım

Almanya merkezli Böllhoff, bir ilimize fabrika yatırımına başladığı açıkladı. Yatırımın binlerce kişiye ekmek kapısı olacağı açıklandı. İşte tüm detaylar...

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

Türk beyaz eşya devinden büyük yatırım!

Arçelik, küresel büyüme yolculuğuna yeni bir üretim merkezini daha ekleyerek Mısır'da 100 milyon dolarlık yatırımla bir beyaz eşya üretim tesisinin temellerini atmış oldu.

Özak GYO Büyükyalı projesine ne kadar değer biçildi? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı Projesine ilişkin 30 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Büyükyalı projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Amerikalı çip üreticisi Micron'dan 40 milyar dolarlık büyük yatırım

Yarı iletken sektörünün büyük isimlerinden Micron, 40 milyar dolarlık bir yatırım paketi açıkladı.

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Büyükyalı'da 368 bağımsız bölüm 2.9 milyar TL'ye satıldı!

Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı "Büyükyalı" projesinde yer alan 74 bin 659,99 metrekarelik 368 bağımsız bölümü KDV dahil 2 milyar 908 milyon 317 bin TL'ye satın aldı.

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükyalı İstanbul'da 2021'de 1.6 milyar TL'lik satış yapıldı!

Özak GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemleri bildirimi kapsamında Büyükyalı projesinin satışının toplam 1 milyar 580 milyon 544 bin TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Büyükyalı tanırım Haberi

Büyükyalı tanırım

İstanbul’un yeni “deniz semti” Büyükyalı, 27 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında ilk kez Ataköy Marina’da düzenlenen “CNR Avrasya Boat Show 2016 Deniz Fuarı”ndaki standında, deniz tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Bu yıl ilk kez denizde gerçekleşen Boat Show’da tanıtılan ilk gayrimenkul projesi olan Büyükyalı’nın standına gelen misafirler dijital maket üzerinden proje hakkında bilgi alarak, sanal gerçeklik gözlüğü ile Büyükyalı’daki “iyi yaşam”ı deneyimleyebiliyor.


Büyükyalı’nın özel deniz shuttları ile trafiksiz bir hayat mümkün

Tarihi Yarımada’nın yanı başında ve Marmara Denizi’nin kıyısında yer alan Büyükyalı, deniz ulaşımını günlük hayatın bir parçası haline getirmesiyle farklılaşıyor. Şehrin yeni “deniz semti” olmasının avantajıyla, Büyükyalı’da hayata geçirilecek özel deniz shuttle’lar, İstanbul’un yoğun trafiğine takılmadan özgürce seyahat etme fırsatı sunarak, Büyükyalı sakinlerine zaman...