27 / 04 / 2024

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 



Rönesans Holding, dünyanın en uzun ve en derin demiryolu tüneli Gotthard Base, Avrupa’nın en yüksek binası Lakhta Center, dünyanın en büyük doğalgazdan benzin üretim tesisi özelliğine sahip olan Türkmenistan GTG, dünyanın en fazla izolatöre sahip binası Başakşehir Çam Sakura Şehir Hastanesi gibi pek çok projeye imza attı. 

En zorlu ve birbirinden farklı coğrafyalarda, bunlar gibi kritik ve stratejik öneme sahip olan projeler hayata geçiren Rönesans Holding, geleneği bozmadı. 

Uluslararası inşaat sektörünün en prestijli yayını ENR (Engineering News Record) tarafından her sene hazırlanan ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesinde Rönesans, bu senede zirvedeki yerini korudu. 

Rönesans Holding, dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi 2023 listesinde 9 uncu sırada! 

Global müteahhitlik firmalarının merkezlerinin yer aldığı ülkeler dışındaki gelirlerinin dikkate alınarak hazırlandığı listede Rönesans, “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Küresel ölçekte inşaat ve yatırım projelerinin içerisinde bulunan ve aralarında Hollanda, Almanya, İsviçre, Orta Asya ülkeleri ve Karayipler’in de yer aldığı 30 ülkedeki şirketleri ile doğrudan faaliyet gösteren Rönesans Holding, 2015'ten bu yana Avrupa’nın en büyük ilk 10 uluslararası müteahhitlik şirketi arasında olurken,
Türk şirketleri arasındaki liderliğini de korumaya devam ediyor. 

Rönesans Holding, dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi 2023 listesinde 9 uncu sırada! 

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, Rönesans’ın ENR listesindeki yeri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

İpek Ilıcak Kayaalp, söz konusu açıklamasında "Sekiz yıldır, hiç kesintisiz Avrupa'nın en büyük 10 uluslararası inşaat şirketinden biri olduk; bundan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de dünyanın farklı coğrafyalarında prestijli ve katma değeri yüksek projelere odaklanmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi ve bugüne kadar yaptıkları gibi, uluslararası ortaklarının desteklerini yanlarına alarak hedeflerine ilerleyeceklerinin altını çizdi. 

Kayaalp, yaptığı açıklamasını "Uluslararası finans ve ihracat kredi kuruluşları ile yıllar içinde oluşturduğumuz iş birliğiyle, yakın zamanda Sri Lanka'da gerçekleştirdiğimiz projeye benzer, dünyanın gelişmekte olan bölgelerine temiz su ve güvenli altyapı çözümleri ulaştırmak gibi sayısız yeni projeyi hayata geçirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullanarak tamamladı. 

2015'te Rönesans bünyesine katılan Hollanda merkezli inşaat ve gayrimenkul geliştirme şirketi Ballast Nedam, Hollanda hükümeti ve Hollanda ihracat kredi kuruluşu Atradius'un sağladığı finansman ve destekle Sri Lanka’da Su Temini projesini devreye aldı. Bu proje ile Hemmathagama bölgesinde yedi köyde yaşayan yaklaşık 100 bin kişinin temiz suya erişimi sağlanacak. 

Çengelköy Meydan satışta! Yeni proje! 

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Prefabrik evlerde konut kredisi çıkar mı?


Geri Dön