29 / 04 / 2024

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.



Trendyol Süper Lig'in 5. haftasındaYılport Samsunspor ile karşı karşıya gelen Galatasarat Kulübü ile Başkent İnşaat arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Sarı kırmızılı taraftarların yüzünü güldüren sponsorluk anlaşmasına göre, söz konusu anlaşma, sarı kırmızılı ekibin Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarının forma şort reklamı geçerli olacak.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, RAMS Park'ta yapılan sponsorluk anlaşmasının imza törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili katılım sağladı.

Sarı kırmızılı taraftarların yüzünü güldüren sponsorluk anlaşması imza töreninde önemli açıklamalar yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, söz konusu sponsorluk için Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili'ye teşekkür ederek bazı futbol takımlarının koyduğu hedeflere ulaşması amacıyla destek sağlayan her firmanın kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamalarda Galatasaray ile aynı hayalleri kurarak,, aynı başarılara ulaşmayı hedeflemiş olan her markanın kendileriyle beraber olacağına inandıklarını belirterek, söz konusu bu birlikteliklerin yalnızca Galatasaray'a değil, bu markalara da çok büyük yarar sağlayacağına emin olduklarını söyledi.

Verilen bilgilere göre, açıklamasında hafta sonu güzel bir oyunla lig maçını da kazandıklarını belirten Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Çarşamba günü de her zaman olmamız gereken yerde, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlarını oynayacaklarını söyledi. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada başarılı bir dönemin bu maçla başlayacağını belirterek, anlaşmanın Galatasaray'a, Başkent İnşaat'a ve Türk sporuna hayırlı olmasını temenni etti.

Konu ile ile ilgili olarak yaptığı açıklamada bu yıl sponsorluk anlamında önemli adımlar attıklarına değinen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek bu yıl sponsorluk seviyesinin çok yukarıya çıktığına değinerek, daha önceki yıllarla kıyaslanmayacak biçimde kendileriyle birlikte hayaller kuran taraftarların şirketleri ile kurumların Galatasaray'a ilgisinin son derece büyük olduğunu söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek açıklamasında özellikle futbol takımının gösterdiği başarıların kurulan takımın şekli ve yıldız oyuncuların çokluğu nedeniyle büyük bir talep olduğunu belirterek, bu manada Galatasaray'a destek sağlayan herkese çok teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Yine aktarılan bilgilere göre, Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili de yaptığı açıklamada taraftarı olduğu Galatasaray'a sponsor olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili açıklamasında güçleri yettiğince Galatasaray'ın yanında olmanın inşallah kendilerine nasip olacağını belirterek, Dursun Özbek'e teşekkürlerini sundu.

Prefabrik evlerde konut kredisi çıkar mı?

Belediyeden dev fırsat: 2 kat imarlı 24 arsa satacak!

Sitelerde oturanlar ve yöneticiler aman dikkat! Eğer başınıza bu gelirse büyük tehlike! 


Geri Dön