15 / 05 / 2024

Büyükyalı ulaşım imkanları

Büyükyalı ulaşım imkanları

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi toplam 111 dönümlük arsa alanına sahip. Projede teslimler 2019'da gerçekleşecek.

Özak GYO Büyükyalı projesine ne kadar değer biçildi? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı Projesine ilişkin 30 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Büyükyalı projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Büyükyalı'da 368 bağımsız bölüm 2.9 milyar TL'ye satıldı!

Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı "Büyükyalı" projesinde yer alan 74 bin 659,99 metrekarelik 368 bağımsız bölümü KDV dahil 2 milyar 908 milyon 317 bin TL'ye satın aldı.

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükyalı İstanbul'da 2021'de 1.6 milyar TL'lik satış yapıldı!

Özak GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemleri bildirimi kapsamında Büyükyalı projesinin satışının toplam 1 milyar 580 milyon 544 bin TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Büyükyalı, akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sunuyor!

Büyükyalı projesi, toplam 111 dönümlük arazide 1+1'den, 5+1'e, penthouse veya müstakil loft evlerden Fendi Casa ile dizayn edilen bloka kadar çok farklı konseptte bin 500 konuttan oluşuyor.

Büyükyalı'da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

İlhamını İstanbul’dan ve paha biçilmez tarihi mirasından alan Büyükyalı; sakinlerine tarihi doku ve teknolojiyi birlikte sunuyor. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Büyükyalı’da sakinlerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve zaman kazandırmak için konutlarda son teknolojiyi kullandıklarını söyledi.

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Büyükyalı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı, online randevu sistemiyle özel imkanlar sunuyor!

Farklı yaşam tarzlarına hitap eden Büyükyalı projesi online randevu sistemini hayata geçirdi. Konut sahibi olmak isteyenlerkendi ihtiyaçlarını web sitesine girerek en uygun Büyükyalı konutunu belirleyebilecekler. Online randevu ile de kendilerine özel imkanlardan faydalanabilecek.

Büyükyalı'da 205 bağımsız bölüm 742.2 milyon TL'ye satıldı!

Özak GYO projelerinden olan Büyükyalı'da 2020 yılının ilk yarısında 742 milyon 274 bin 515 TL değerinde 205 adet bağımsız bölümün ön satışı gerçekleştirildi...

Büyükyalı İstanbul'da bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Büyükyalı İstanbul'da 28 olan ticari ünite sayısı 46 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları alındı. Proje kapsamında 1655 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu.

Büyükyalı ulaşım imkanları Haberi

Büyükyalı ulaşım imkanları

Büyükyalı İstanbul projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat “iyi yaşam ve insan” kavramlarını odağına alan yeni bir deniz semtini, “Büyükyalı İstanbul” adıyla hayata geçiriyor.


İstanbul trafiğini değiştiremezsiniz ama hayatınızı değiştirebilirsiniz. Trafiği hayatınızdan çıkarmak için, hem şehrin merkezinde, hem de her yere kolayca ulaşabileceğiniz bir semtte yaşayın.


Ulaşım akslarının merkezinde “iyi yaşam”…  

Şehir merkezinde ama şehrin karmaşasından  

uzak, tüm yaşam birimlerinin yürüme 

mesafesinde olacağı yeni bir yaşam…

İstanbul’un deniz, kara ve raylı sistem ulaşım

akslarının kesiştiği Zeytinburnu’nda.... 

Deniz ulaşımını günlük yaşamın bir parçası haline 

getirip hayata keyif katmak ve zaman kazanmak… 

2016 sonunda açılması planlanan Marmaray

Zeytinburnu durağıyla**, metro hattı üzerindeki

her noktaya hızlı ulaşmak…

2016 Aralık ayında hizmete girmesi planlanan

Avrasya Tüneli’nin** yanı başında olup, köprü trafiğini hayatınızdan çıkarmak... 

Ve...