27 / 04 / 2024

Büyükyalı'da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

Büyükyalı'da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

İlhamını İstanbul’dan ve paha biçilmez tarihi mirasından alan Büyükyalı; sakinlerine tarihi doku ve teknolojiyi birlikte sunuyor. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Büyükyalı’da sakinlerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve zaman kazandırmak için konutlarda son teknolojiyi kullandıklarını söyledi.



Son dönemde dünyada yaşanan değişiklikler, özellikle Kovid-19 salgını, insanların yaşam tarzlarında ve alışkanlıklarında farklılaşmaları da beraberinde getirdi. Açık alanlar, eve yakın kısa mesafelerde sosyalleşme olanakları, zaman kazandıran ve hayatı kolaylaştıran konutlar ön planda. Yeni şehircilik anlayışı ile inşa edilen Büyükyalı, her ihtiyaca yönelik konut alternatifleri ile “İyi Yaşam”ın kapılarını aralıyor. Büyükyalı konumu, tarihi yapısı, peyzajı ve akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sağlıyor. 

Büyükyalı da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

Son teknolojinin kullanıldığı akıllı ev sistemlerinde, konut sakinlerinin konforunun, güvenliğinin ve mutluluğunun bütünsel olarak değerlendirildiğini belirten Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Akıllı ev sistemleri sayesinde evdeki elektrik sistemleri ve iklimlendirme sistemleri web girişi ile kontrol edilebildiği gibi cep telefonu ya da tablet’e yüklenen uygulama sayesinde uzaktan yönetilebiliyor. Daire için yangın alarmı ya da yangın söndürme sistemi sayesinde bu konuda yaşanabilecek herhangi bir tehlikeye çok hızlı şekilde müdahale edilebiliyor. Ayrıca su basman dedektörleri ile daire içinde açık kalan bir musluk varsa ya da tesisatta bir su kaçağı mevcutsa kontrol merkezine düşen alarm ile kolayca kontrol altına alınabiliyor” diye konuştu.

Büyükyalı da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

Günlük yaşamda müstakil hayat konforunu sunan Büyükyalı; üstün kalite anlayışı ile dizayn edilen konutları, nefes aldıran ferah meydanları, seçkin restoran ve kafeleri, prestijli markalara ev sahipliği yapan yeni nesil yaşam merkezi, şehrin nabzını tutan kültür-sanat ve performans merkezleri, alternatif spor alanları, doğal yaşam olanakları, deniz bağlantısı ve daha birçok alanıyla hem keyifli hem de huzur dolu, iyi bir yaşam sunuyor. Toplam 111 dönümlük arazide konumlanan Büyükyalı’da her ihtiyaca yönelik konuta yer veriliyor. 

1+1’den 5+1’e, penthouse veya müstakil Loft evlerden Fendi Casa ile tasarlanan bloka kadar çok farklı konseptte 1.500 konut bulunuyor.

Büyükyalı da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

Web: https://www.buyukyali.com/

Büyükyalı, online randevu sistemiyle özel imkanlar sunuyor!


Geri Dön