20 / 05 / 2024

büyükyoncalı Çocuklar Gülsün Diye

büyükyoncalı Çocuklar Gülsün Diye

Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleşen protokolle başlatılan ''Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 16. anaokulu Tekirdağ’da Saray ilçesinin Büyükyoncalı Köyü'nde 5 Ekim 2013 Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı...

Memurlara 2 bin TL kira yardımının kapısı aralandı! Büyükşehirlerde görev yapan memurlar dikkat! 

Büyükşehirlerde görev yapan kamu çalışanlarına kira yardımı verilmesi için düğmeye basıldı. Memurlara 2 bin TL kira yardımı için kanun teklifi verildi. İşte ayrıntılar...

Samsung Büyük Tv Günleri başladı! Samsung televizyon alana 2 bin TL hediye çeki! Samsung 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Samsung online mağazalarında 30 Eylül’e kadar sürecek olan kampanya kapsamında, seçili Samsung Akıllı Tv alımlarında 2 bin TL hediye çeki kazanabilirsiniz. Kampanyada OLED Tv’ler, 4K Tv’ler, UHD’ler ve daha birçok ürün yer alıyor. İşte, Samsung Büyük Tv Günleri 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Samsung ‘Büyük TV Günleri’ kampanyasını açıkladı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Samsung ‘Büyük TV Günleri’ kampanyasını başlattı. 18-31 Mart 2022 tarihleri arasında seçili model televizyonlardan birini satın alanlara 16 bin TL’ye varan kart hediye ediliyor. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Daire büyüklüğüne göre otopark şartı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nde son hazırlık aşamaları tamamlandı. Ay sonunda yürürlüğe girecek yönetmelikte daire büyüklüğüne göre otopark yapılması zorunlu olacak. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yerine meclis binası yapılacak!

30 Ekim'de İzmir depreminde orta derece hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılıp, yerine meclis binası yapılmasına karar verilmişti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Altan Altın, bugünkü köşe yazısında bu kararı kaleme aldı.

Mustafa Varank: Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz!

Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz" dedi.

Berat Albayrak: Koronavirüsün bıraktığı hasar 1929 buhranından da büyük olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgının ekonomiye etkilerine ilişkin olarak "Bıraktığı hasar 1929 buhranından da büyük olacak" görüşünü dile getirdi.

Hırvatistan'daki depremde Zagreb Katedrali'nin güney kulesi büyük hasar gördü!

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem bir çok bina ve Zagreb Katedrali'nin güney kulesinin büyük hasar gördü…

Ekrem İmamoğlu: 2 büyük deprem toplanma alanını hizmete açacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, "2 büyük deprem toplanma alanını hizmete açacağız" dedi.

İnşaat alanının büyüklüğü denetimcinin görev süresini belirleyecek!

Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik değişikliğine göre, yapı denetim kuruluşlarının ve yapı denetim elemanlarının görev süresi, toplam yapı inşaat alanının büyüklüğüne göre belirlenecek.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

İlker Aycı: Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz!

THY ve havacılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ''Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz. Satın almıyoruz. Yatırımcılarımız yanılmasın'' dedi.

Ziya Disanlı: Bakırköy'ün en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

büyükyoncalı Çocuklar Gülsün Diye Haberi

büyükyoncalı Çocuklar Gülsün Diye

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu "Çocuklar Gülsün Diye Derneği" ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor. Daha önce İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars ve Trabzon’un iki ayrı ilçesinde anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 16. anaokulunu Tekirdağ'ın Saray İlçesi’ndeki Büyükyoncalı Köyü'nde açtı. İnşaat yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği, “Çocuklar Gülsün Diye – Zehra Musaoğlu Anaokulu", 5 Ekim 2013 Cumartesi günü yapılan açılış töreniyle eğitim hayatına başladı.


Yeni eğitim öğretim dönemine yetişmesi için çok kısa bir sürede inşası tamamlanan anaokulunun açılışı; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, Dernek Başkanı Gülben Ergen ve Başkan Yardımcısı Elvan Oktar’ın katılımıyla yapıldı.  


Açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan okul, 100 öğrenciye...