21 / 05 / 2024

buzdolabı virüs saldırısına uğrar mı

buzdolabı virüs saldırısına uğrar mı

ESET, 'bilgisayarlaştırılan' akıllı cihazların, kötü niyetli yazılımları da beraberinde getireceğini açıkladı. Android, bugün artan mobil cihaz kullanımı nedeniyle günümüzde saldırıların en hızlı yükseliş gösterdiği işletim sistemi olarak öne çıkıyor.

2024’te halka arz olan 12 şirket yatırımcısına ne kadar kazandırdı?

Yabancı yatırımcının hisseye ilgisi ve hızlanan halka arzlar yerli yatırımcının yönünü yeniden hisse senedi piyasasına çevirdi. Yatırımcılar Borsa İstanbul’da halka arzları yakından takip etmeye başladı. Peki bu yılın başından beri halka arz edilen 12 şirketteki durum ne? Yatırımcısına ne kazandırdı

Bu hafta BIST 100'de yatırımcısına en çok zarar ettiren 10 hisse!

Yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta BIST100'de yatırımcısına en çok zarar ettiren hisseleri yazdı. İşte Tardu Barlas'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler!

Yatırımcıların merak ettiği temettü yatırımı ile ilgili son dakika bilgileri paylaşıldı. Borsa İstanbul'da son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan şirketler tek tek açıklandı. İşte son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler! 

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da 'Milyarder sığınağı'na yerleşti!

ABD'nin en yüksek gelirli mahallelerinden birine yerleşen Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, dünyaca ünlü isimlerle aynı çatı altında yaşamaya başladı. Bu yer, 'milyarder sığınağı' olarak adlandırılıyor. 

Çatalla kiracısına saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi!

Bakırköy'de yüzde 100'ün üzerinde kira artışını kabul etmeyen kiracısına çatalla saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi. 

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Hastane saldırısı sonrası küresel piyasalar karıştı!

Küresel piyasalarda, dün gece Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlenen saldırının ardından risk algısı yeniden güçlenirken, çatışmanın daha geniş alanlara yayılabileceği ve petrol arzını etkileyebileceği ihtimali varlık fiyatları üzerinde etkili oluyor.

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Ticaret Bakanı Bolat'ın indirim çağrısına yerel zincir marketlerden destek!

Ticaret Bakanı Bolat, dün zincir marketlere indirim çağrısında bulunmuştu. Bakanın çağrısına Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) destek verdi. İşte detaylar...

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Gram altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

buzdolabı virüs saldırısına uğrar mı Haberi

buzdolabı virüs saldırısına uğrar mı


Antivirüs yazılım kuruluşu ESET, 'bilgisayarlaştınlan' akıllı cihazların, kötü niyetli yazılımları da beraberinde getireceğini açıkladı. 


En çok Android kullanılıyor 

ESET in araştırma uzmanlarının raporuna göre, akıllı hale dönüştürülen otomobil, TV, oyun konsolu, buzdolabı, akıllı evler, akıllı aydınlatma sistemleri gibi pek çok cihazda da ağırlıklı olarak Android işletim sistemi kullanılıyor. Android, bugün artan mobil cihaz kullanımı nedeniyle günümüzde saldırıların en hızlı yükseliş gösterdiği işletim sistemi olarak öne...