23 / 07 / 2024

By Bulut Yapı İnşaat Madencikik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

By Bulut Yapı İnşaat Madencikik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

By Bulut Yapı İnşaat Madencikik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bayram Bulut tarafından kuruldu. 

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Ne iş yapıyor? Mehmet Bulut nerede doğdu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Mehmet Bulut kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Mehmet Bulut’a ilişkin merak edilen her şey...

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Apdulkadir Kacemer, Ece Alaca ve Riza İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Bulut Mega Yapı İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Mega Yapı İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Fırat Bulut ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Turhan tarafından kuruldu.

Kocaeli depreminden kalma hasarlı evler yıkılıyor!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremin ardından büyük ve az hasarlı evler için yıkım çalışmaları başlatıldı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kahraman Bulut yapılan çalışmalar hakkında bilgi vedi.

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Burhanettin Bulut'tan Çukurova Havalimanı açıklaması!

Yap - işlet - devret projesiyle yapılan Çukurova Havalimanı ile ilgili sorduğu sorulara cevap alamayan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut bu kez de CİMER’e başvuruda bulundu. Ancak soruları gizlilik gerekçesiyle yanıtlanmadı.

Fiberhouse Yapı Tasarım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiberhouse Yapı Tasarım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye beddeli ile Alev Bulut ve Nurcan Köse tarafından kuruldu.

Mnb Tasarım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnb Tasarım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Bulut tarafından kuruldu.

By Bulut Yapı İnşaat Madencikik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

By Bulut Yapı İnşaat Madencikik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

By Bulut Yapı İnşaat Madencikik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayram bulut tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

By Bulut Yapı İnşaat Madencikik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü özel ve resmi insaat taahhütlerine girmek, toplu konut yapmak, satmak, yol, köprü, baraj, tünel, içme suyu, kanalizasyon arıtma tesisleri v.b. yer altı ve yer üstü inşaat islerini çelik, konstrüksiyon, imalatı ve taahhüdü yapmak her türlü hafriyat ve nakliyat taahhüdünde bulunmak, her türlü çevre düzenlemesi ve peyzaj isleri yapmak, ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


By Bulut Yapı İnşaat Madencikik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres; FEVZİ ÇAKMAK MAH.ATIŞALANI CAD.NO.8/18...