18 / 05 / 2024

By İmza Taş Mimarlık adres

By İmza Taş Mimarlık adres

By İmza Taş Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Memiş tarafından kuruldu.

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

İmza Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İmza Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Puyan ve Tolgahan Eker ortaklığında kuruldu.

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta Yavuz Selim Kırımlı tarafından kuruldu.

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Turhan tarafından kuruldu.

By İmza İnşaat Ve Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By İmza İnşaat Ve Teknoloji Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çiftçi ve Zeynep Çiftçi ortaklığında kuruldu.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

By İmza Taş Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By İmza Taş Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Memiş tarafından kuruldu.

Turkey Expo by Qatar kapılarını açtı!

"Turkey Expo by Qatar", başta gayrimenkul olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda Türk şirketinin katılımıyla başladı...

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta yapılacak. 

By Rasa Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

By Rasa Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Fathı ve Salar Yousefı ortaklığında kuruldu. 

Expo Turkey by Qatar’da Türk firmalara yoğun ilgi!

Expo Turkey By Qatar’da Türk şirketlerine 5 milyar dolarlık yatırım fırsatı sunulurken başta gayrimenkul sektörü olmak üzere bilişim, gıda ve yapı malzemesi dahil 7 ana sektörde ihracata yönelik bir çok önemli adım da atıldı.

Teknik Yapı Alsancak Projesi 3 ay sonra satışta!

Katar'ın başkenti Doha'da başlayan 2. Expo Turkey by Qatar, 19 Ocak'ta sona erecek. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, fuarda Alsancak Projesi'ni tanıttıklarını söyledi.

By İmza Taş Mimarlık adres Haberi

By İmza Taş Mimarlık adres

By İmza Taş Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Memiş tarafından kuruldu.

By İmza Taş Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir...