14 / 05 / 2024

BYK Yayıncılık Turizm Taşımacılık İnşaat adres

BYK Yayıncılık Turizm Taşımacılık İnşaat adres

BYK Yayıncılık Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysel Pişkin, Mehmet Özbey tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Süleyman Savaş tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Metkar Gayrimenkul Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metkar Gayrimenkul Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Doğan Mete ve Hilmi Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şile'de Cenap Barış Ersemiz tarafından kuruldu.

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ali Davutoğlu ve Hüseyin Efe Davutoğlu ortaklığında kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mekin Gözen tarafından kuruldu.

Belle Vie Sağlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Belle Vie Sağlık Turizm Anonim Şirketi Şişli'de  100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Uslu ve Alper Aydın ortaklığında kuruldu.

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Benhan Alpman tarafından kuruldu.

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

BYK Yayıncılık Turizm Taşımacılık İnşaat adres Haberi

BYK Yayıncılık Turizm Taşımacılık İnşaat adres


BYK Yayıncılık Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysel Pişkin, Mehmet Özbey tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


BYK Yayıncılık Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Matbaacılık, yayıncılık, ambalaj, ofset baskı faaliyetlerinde bulunmak, her türlü basım işlerini yapmak, resmi anlaşmalar yaparak anlaşmalı matbaa hizmetlerini vermek,  2-  Her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin tasarımı, yayınlanması, çoğaltılması, dağıtımı, pazarlaması, tanıtımı, sergilenmesi. 3- Günlük, haftalık, aylık veya kısa ve uzun dönemli veya dönemsiz olarak Türkçe veya yabancı dilde gazete, dergi, kitap, ansiklopedi, risale, broşür gibi mevkuteyi çıkartmak, yurt içine ve yurt dışına yaymak, satmak ve pazarlamak. -İlanların gazete, dergi, kitap gibi süreli ve süresiz yayın organlarında yayınlanmasını sağlamak. 4-...