28 / 04 / 2024

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!


Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Süleyman Savaş tarafından kuruldu.



Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Süleyman Savaş tarafından kuruldu.

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Konusu: 1-Her türlü emlak, gayrimenkul, konut ve işyeri siteleri, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve komisyon karşılığı bu işlemlere aracılık etmek, bahçe, tarla, arsa, araziler üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, gayrimenkul danışmanlığı yapmak. 2-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa ve vefa hakları, gayrimenkul mülkiyeti tesis etmek. 3-Konusu ile ilgili olarak, ihtiyacı olan her türlü gayrimenkulü kiralamak, üçüncü şahıslara kiraladığı ve üçüncü şahıslardan kiraladığı gayrimenkullerin kira mukavelelerini tapu kütüğüne şerh ettirmek, intifa hakkı vermek ve intifa hakkına sahip olmak. 4-Her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin tasarımı, yayınlanması, çoğaltılması, dağıtımı, pazarlaması, tanıtımı, sergilenmesi, fikir ve sanat eseri sahipleri ile yayıncıların telif haklarının temsili ve satışını yapmak ve bu konuda her türlü yayıncılık hizmetleri vermek. 5-Her türlü kitap, dergi ve gazetenin yayınlanmasını temin amacı ile baskı işleri yapmak, matbaa kurmak ve işletmek. 6-Canlı ve yapay çiçek almak satmak, canlı çiçek yetiştirmek, seralar kurmak ve bu seralarda her türlü çiçek ve süs bitkileri yetiştirmek. 7-Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü hava, kara ve deniz taşıtlarının alış ve satışını yapmak.


Geri Dön