17 / 05 / 2024

çad istanbul seferleri ne zaman

çad istanbul seferleri ne zaman

Dünyaya uçuş noktalarını giderek geliştiren Türk Hava Yolları (THY) bu ağa Çad’ı da ekledi. THY, Fransa ve Etiyopya hava yollarından başka hiçbir hava şirketinin sefer yapmadığı Çad’ın başkenti N’Djamena’ ya ilk seferini gerçekleştirecek....

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yeni havalimanının isminin "İstanbul Havalimanı" olduğunu açıkladı...

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

3. havalimanı’nın adı ‘İstanbul Havalimanı’ mı?

Sosyal medyada dolaşın tabela fotoğrafları Üçüncü Havalimanı'nın adının İstanbul Havalimanı olduğunu ortaya koyuyor. Şirket yetkilileri konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Adım İstanbul'da Kasım ayının son fırsatı!

Adım istanbul Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor...

Adım İstanbul Başakşehir ödeme koşulları!

Adım İstanbul Başakşehir ödeme koşulları kapsamında peşin alımlarda indirim imkanı sağlanıyor. 2018 yılı başında teslim edilecek olan projede birçok sosyal yaşam alanı yer alıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor. Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev tipleri 2+1'den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Adım İstanbul fiyatlar!

Adım İstanbul fiyatlar dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Başakşehir'de inşa edilen projede 615 konut ve 120 dükkan yer alıyor.

Adım İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje 3 kule ve 3 bloktan oluşuyor. Projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Adım İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Başakşehir Adım İstanbul teslim tarihi!

Başakşehir Adım İstanbul teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi iletişim!

3 kule ve 3 bloktan oluşan proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından yükseliyor. Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Rezidans satılık!

Adım İstanbul Rezidans satılık konut teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Adım İstanbul Evleri fiyatları!

Adım İstanbul Evleri fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Adım İstanbul Rezidans Kayaşehir fiyat!

Adım İstanbul Rezidans Kayaşehir fiyat listesi 406 bin 800 liradan başlayarak yükseliyor. Adım İstanbul Rezidans Kayaşehir projesinde 615 daire ve 120 ticari birim yer alıyor...

çad istanbul seferleri ne zaman Haberi

çad istanbul seferleri ne zaman


Dünyaya uçuş noktalarını giderek geliştiren Türk Hava Yolları (THY) bu ağa Çad’ı da ekledi. THY, Fransa ve Etiyopya hava yollarından başka hiçbir hava şirketinin sefer yapmadığı Çad’ın başkenti N’Djamena’ ya ilk seferini gerçekleştirecek. THY’nin 13 Aralık Cuma günü yapılacak seferi, Çad tarihinde bu ülkeye yapılan ender hava seferlerinden biri olacak.


Cihan Haber Ajansı'nın, 1 Ağustos 2012’de ‘Çad, THY'yi Bekliyor’ başlığıyla verdiği haberde, görüşlerini dile getiren Türkiye'nin Çad Fahri Konsolosu Ali Abbas Seitçi, THY’nin yapacağı seferlerin kendileri için dünyaya açılma adına önemli bir aşama olacağına vurgu yapmıştı.


THY’nin Çad’ın başkenti N’Djamena’ya yapacağı uçuşlar, Nijerya’nın Kano şehri aktarmalı haftada dört sefer şeklinde gerçekleştirilecek.


THY’nin Çad seferleri, burada yaşayan Türkiye vatandaşları tarafından da büyük bir memnuniyetle...