04 / 05 / 2024

CADDE 54 ne zaman teslim

CADDE 54 ne zaman teslim

Sakarya CADDE 54 projesinde teslimlerin 2020 yılı içinde gerçekleşmesi planlanıyor. CADDE 54 projesinin tamamlandığında 3 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacağı belirtiliyor. 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

2024 günlük yemek bedeline yüzde 54,54 zam yapıldı! 2024 günlük yemek ücretleri ne kadar oldu?

Şirketlerin gelir vergisinden istisna tutulacağı günlük yemek bedeli belli oldu. Yeni zamma göre 2024 yemek bedellerine yüzde 54,54 zam yapıldı. Peki 2024 günlük yemek bedeli ne kadar oldu?

Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede?

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Cadde konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede? İşte detaylar...

O ildeki 54 adet 1+1, 2+1, 3+1 daire 3 taksitle satılıyor! Ev almak isteyenler aman bu tarihi kaçırmayın! 

Niğde Belediyesi, Niğde ili, Merkez ilçesi, Efendibey, Şehitler, Şahinali, Efendibey ve Yağdan mahallelerinde yer alan 54 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi satıyor. Peki Niğde'deki konutların fiyatları ne kadar? 

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Çengelköy Cadde'de 3+1'ler 20 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çengelköy Cadde projesinde inşaat tamamlandı. Proje şu an oturuma hazır durumda ve hemen teslim fırsatıyla satışta. Peki Çengelköy Cadde'de konut fiyatları ne kadar? Çengelköy Cadde'de vadeli ödeme var mı? İşte Çengelköy Cadde ile ilgili merak edilenler...

O Cadde İmza 16'da 3+1'ler 600 bin dolara! Yeni proje! 

O Cadde İmza 16 projesinde satışlar başladı. Projede 4 adet 3 oda 1 salon dairenin satışı yapılıyor. Peki O Cadde İmza 16 projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte O Cadde İmza 16 projesiyle ilgili detaylar...

Altında son dakika hareketliliği! Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği başladı. Haftanın 3’ncü gününe düşüşle başlayan altın fiyatlar yükselişe geçti. Bugün gram altın 1.708,54 TL, çeyrek altın ise 2.790,00 lira seviyesinden işlem görüyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL? İşte detaylar...

İnşaat malzemesi ihracatı Mayıs'ta 2,54 milyar dolara yükseldi!

Türkiye İMSAD'ın hazırladığı İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’ne göre, inşaat malzemesi sanayi ihracatı Mayıs'ta 2,54 milyar dolara yükseldi. 

İnşaat maliyetlerindeki yıllık artış yüzde 47,95’e düştü! Bina maliyetlerinde son durum ne? 

İnşaat maliyet endeksi, Mayıs ayında yıllık yüzde 47,95, aylık yüzde 0,54 yükseldi. Peki bina maliyetlerinde son durum ne? 

Borsa İstanbul yeni güne yüzde 0,55 yükselişle başladı!

Yatırımların son dakika gelişmelerini merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,55 yükselişle 5.280,54 puandan başladı.

20 Haziran 2023 altın fiyatları! Altın fiyatları düştü mü? Bugün ons altın ve çeyrek altın ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.465,54 liradan satılıyor. 20 Haziran 2023 yani haftanın ikinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 20 Haziran altın fiyatları!

CADDE 54 ne zaman teslim Haberi

CADDE 54 ne zaman teslim

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Serpan Belediyesi’nin vizyon projesi CADDE 54’te incelemelerde bulundu.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul’un yanı sıra Türk Mall ve YU Grup yetkililerinin de yer aldığı ziyarette Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar , CADDE 54 hakkında Vali Balkanlıoğlu’na ve misafirlere bilgi verdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; CADDE 54’ün inşaat aşamasında bin 500, tamamlandığında ise 3 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacağı belirtiliyor. 

Başkan Alemdar, yaklaşık 750 milyon TL yatırım bedeli ile 52 Bin metrekarelik alanda inşaatı devam eden projenin 2 yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.

750 milyon TL'lik yatırım

Alemdar, “750 milyon TL’lik bir yatırımla Serpan’a bir merkez kazandırıyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza yeni bir yaşam alanı sunmanın yanı sıra Sakarya’ya ekonomik anlamda daha fazla katkı sağlamaktır” dedi. 


Proje Sakarya’ya artı değer katacak

Çalışmaları yerinde inceleyen...