02 / 05 / 2024

Cadde Alyans ödeme planı

Cadde Alyans ödeme planı

Cadde Alyans projesinde kolay ev sahibi olunması için faizler donduruldu. Projede 120 aya kadar yüzde 0.99 sabit oranlı konut kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.

Çengelköy Cadde'de 3+1'ler 20 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çengelköy Cadde projesinde inşaat tamamlandı. Proje şu an oturuma hazır durumda ve hemen teslim fırsatıyla satışta. Peki Çengelköy Cadde'de konut fiyatları ne kadar? Çengelköy Cadde'de vadeli ödeme var mı? İşte Çengelköy Cadde ile ilgili merak edilenler...

Mesa Cadde'den yeni kampanya!

Maltepe’deki Mesa Cadde’den ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme imkanı sunuluyor….

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve yaşam seçenekleri ile yüzde 0,99 faizi ve 180 ay taksit imkanları ile sahiplerini bekliyor…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, konumu ve konforlu yaşam seçenekleri ile yüzde 0.79 düşük faizi ve 180 ay taksit imkanlarıyla sahiplerini bekliyor…

Cadde Alyans'ta 72 ay sıfır faiz imkanı!

Alyans İnşaat tarafından Çayırova’da inşa edilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuluyor. Peşim alımlarda, 72 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 

İdealist Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı!

İdealist GYO’nun kısa süre önce ön talep dönemi başlattığı İdealist Cadde projesi devlet yatırımlarının yer aldığı Şile’nin tek Emlak Konut GYO güvenceli projesi. Firma, lokasyon avantajına sahip bölgede konut alıcılarına Banka Kredisiz, Kefilsiz 60 Ay sıfır faiz ödeme planıyla karlı bir yatırım imk

Sur Cadde ödeme kampanyası!

Sur Cadde ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 20 indirim ve sadece yüzde 5 peşinatla ödemelerin yanı sıra 120 ay 0,98 vade imkanı sağlanıyor. 

Kuzey Cadde ödeme planı!

Kuzey Cadde projesi İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Kuzey Cadde ödeme planına göre peşin alımlarda yüzde 10 iskonto uygulanıyor.

Sur Cadde ödeme planı!

Sur Cadde ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşayacağı proje Antalya'nın Kepez Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 

Park Residence Cadde'de her şey çok net! 36 ay 0 faiz!

44 katlı 4 bloktan meydana gelen Park Residence Cadde projesinde  36 ay 0 faiz ödeme fırsatı sunuluyor..

Park Residence Cadde ödeme planı!

Park Residence Cadde ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 44 katlı 4 blok olarak tasarlanan proje Birleşik Gayrimenkul imzası taşıyor. 

Cadde Alyans fiyat listesi 2018!

Cadde Alyans projesinde kolay ev sahibi olunması için faizler donduruldu. Projede 120 aya kadar yüzde 0.99 sabit oranlı konut kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.

Çayırova Cadde Alyans'ta faiz oranları donduruldu!

Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştirilen Cadde Alyans projesinde faiz oranları donduruldu. 

Cadde Alyans ödeme planı Haberi

Cadde Alyans ödeme planı

Cadde Alyans fiyat listesi 2018 daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. Alyans İnşaat tarafından yükselen proje 17 dönüm arazi üzerinde yer alıyor.

Alyans İnşaat tarafından inşa edilen Cadde Alyans projesinde teslimler 2019 yılının Eylül ayında gerçekleştirilecek. 

Cadde Alyans projesi az katlı 5 blokta toplam 366 daireden meydana geliyor. 

Projede daire alanları şöyle;
2+1’ler 100-156 metrekare, 3+1’ler 156-187 metrekare, 
4+1 ve 5+1 dubleksler ise 223-304 metrekare arasında değişiyor. 

Alyans İnşaat imzasını taşıyan Cadde Alyans projesi Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında yükseliyor. Proje Osmangazi Köprüsü, Körfez ulaşım hattı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile sınırları çizilen “Altın Üçgen”in getirdiği değer ile her geçen gün daha yüksek bir prim potansiyeli sunuyor. 


Cadde Alyans'ın hayata geçirildiği bölgede Kuzey Ege ile Güney Marmara birleşiyor. 


Cadde Alyans fiyat listesi...