06 / 05 / 2024

Cadde Rezidans kat planları

Cadde Rezidans kat planları

Dairelerin büyüklükleri 110 metrekare şeklinde dizayn edilen Cadde Rezidans konut projesi Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası taşıyor. İşte Cadde Rezidans örnek daire görselleri...

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Mresco, Sultan's Suites'teki örnek dairelerini tanıttı!

Kuveyt’in en büyük gruplarından biri olan Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını kısa ve uzun dönemli kiralama şeklinde ''Sultan's Suites'' markası altında topladı. 

MESA, 7 projesi ile konutta büyük indirim kampanyasına katıldı!

MESA; Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan  konutta büyük indirim kampanyasına katıldı..

Zeynep Kılıçdaroğlu'nun Buz Rezidans'taki dairesinin değeri ortaya çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’na ait Buz Rezidans’taki dairenin 73 metrekarelik 1+1 olduğunu iddia etmişti. 

MESA Cadde 2018 satış fiyatları!

MESA Cadde 2018 satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. Toplamda 253 daireden meydana gelen projede lansman bugün gerçekleştirildi. 

Yücel Kara: Yaşama spor katıyoruz!

Acarlar Şirketler Topluluğu’nun spor kulübü markası Coliseum, 8 bin üyeye ulaştı. AcarBlu Rezidans’ta açtıklarını söyleyen Coliseum Sports Club Genel Müdür Yardımcısı Yücel Kara, "Yaşama spor katıyoruz." dedi

AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ertelendi!

25 Ekim'de gerçekleşmesi planlanan AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. Lansman, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar'ın katılımı ile gerçekleşecek..

Cadde Varlık 2017 fiyatları!

Cadde Varlık 2017 fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 3 bloktan meydana gelen proje İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde yer alıyor.

Cadde Alyans satışta! Daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.Cadde Alyans’da daireler 350 bin TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çayırova Cadde Alyans basın lansmanı 28 Eylül'de!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimi yarın!

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimleri yarın saat 11:00 ile 11:30 arasında gerçekleşecek. Törene, Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç'ta katılacak.

Cadde Rezidans kat planları Haberi

Cadde Rezidans kat planları

İstanbul Bağcılar'da yer alan Mahmutbey bölgesinde hayata geçirilen Cadde Rezidans Konutları 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Projede banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor.


Cadde Rezidans örnek daire görsellerimiz haberimizin devamında yer alıyor. Projede 32 tane konutun yanı sıra 3 tane dükkan da bulunuyor. 


Dairelerin teslim tarihi 2015 yılı Temmuz ayı olarak belirlenen Bağcılar Cadde Rezidans projesinde daire fiyatları 260 bin liradan başlıyor, 310 bin liraya kadar ulaşıyor.


Ortak kullanım alanları içerisinde; fitness merkezi, kapalı otopark, açık otopark, çocuk oyun alanları, lobi yer alan Cadde Rezidans Mahmutbey projesi 1.550 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Cadde Rezidans örnek daire!




Cadde Rezidans Mahmutbey Evleri nerede?

Adres: Güneşli Mh., Mahmutbey Yolu No:182 34200 Bağcılar/İstanbul


Cadde Rezidans Bağcılar iletişim bilgileri

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Özge...