05 / 05 / 2024

Cadde Rezidans telefon numarası

Cadde Rezidans telefon numarası

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Cadde Rezidans projesi Güneşli - Mahmutbey'de 1.550 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Park Residences Cadde: Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı!

"Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı" sloganıyla basına tanıtılan Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa edildi. Proje Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Park Residences Cadde ile kira öder gibi rezidans sahibi olun!

Park Residences Cadde, lüks rezidans satışında bir ilke imza atıyor. projede, ödeme vadesi 150 aya kadar uzatıldı. Bu ayrıcalıklı kampanya ile Park Residences Cadde’de kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

Cadde Varlık Rezidans fiyat listesi!

Cadde Varlık Rezidans fiyat listesi 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. Cadde Varlık Rezidans projesinde toplam 510 daire ve 40 dükkan olacak...

Cadde Varlık Residence Mahmutbey telefon!

Mahmutbey'de yükselen Cadde Varlık Residence projesinde fiyatlar 340 bin liradan başlıyor. Cadde Varlık Residence Mahmutbey telefon numarası 0212 446 42 52...

İstanbul Bulvar Cadde Rezidans!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükseliyor. İstanbul Bulvar Cadde Rezidans projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor.

Park Rezidans Cadde'de Koleksiyon mobilyaları kullanılacak!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat, Bağdat Caddesi'nde inşa ettiği Park Rezidans Cadde için Koleksiyon mobilya ile anlaşmaya vardı.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans iletişim!

Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen projede 863 adet konut bulunuyor. Maltepe Ritim İstanbul Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Vira İstanbul Rezidans Kavaklı projesinde daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor. Peki, 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşan Kavaklı Vira İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Rezidans fiyat!

Akkent Paradise Gardens Rezidans fiyat listesi konutların planlarına göre değişiyor. Ünal Akpınar İnşaat imzası ile yükselen projede 432 konut ve 36 cadde mağazası yer alıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satış ofisi!

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi. Soyak Yapı imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Viraİstanbul Rezidans fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde 1.156 konut ve 39 cadde mağazası bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı proje 92 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Viraİstanbul Rezidans fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Viraİstanbul Rezidans!

Beylikdüzü Viraİstanbul Rezidans, 1.156 daire ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Beylikdüzü Viraİstanbul Rezidans projesinde metrekare satış fiyatı 3 bin 100 liradan başlayarak değişiyor...

Kavaklı Viraİstanbul Rezidans iletişim!

Kavaklı Viraİstanbul Rezidans iletişim için 444 94 85 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Bugün basına tanıtılan projede konutların büyüklükleri 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Cadde Rezidans telefon numarası Haberi

Cadde Rezidans telefon numarası

Cadde Rezidans telefon numarası 0212 550 76 30. Projenin satış ofisiyle iletişime geçmek istiyorsanız bu numaralı telefonla irtibata geçebilirsiniz. 


2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Cadde Rezidans Mahmutbey projesinde teslimler Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede 32 adet daire bulunuyor.


Cadde Rezidans Mahmutbey projesinde dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlayarak 310 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projedeki dairelerin alanları 110 metrekare olarak belirlendi. 


Kapalı otopark, açık otopark, çocuk oyun alanları, lobi, fitness merkezinin yer aldığı Cadde Rezidans projesinde kişiye özel planı oluşturuluyor ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Cadde Rezidans nerede?

Adres: Güneşli Mh., Mahmutbey Yolu No:182 34200 Bağcılar/İstanbul


Cadde Rezidans telefon numarası

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Esra Nur...