08 / 05 / 2024

Cadde Suite Turizm iletişim

Cadde Suite Turizm iletişim

Cadde Suite Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 300  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Doğan Ve Sezgin Koçak tarafından kuruldu.

Villa Pera Suite Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Pera Suite Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli  ile Gabriele Sailer tarafından kuruldu.

Özgerey Suite Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgerey Suite Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Özgerey tarafından kuruldu.

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Alper Aykut ve Emel Aslan ortaklığıyla kuruldu.

Cadde Suite Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Suite Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 

Diamond Suite Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Suite Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktürk, Mehmet Nur Kaya  ve Abdurrahman Sönmez ortaklığında kuruldu. 

Sabur Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabur Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Feyyaz Öcalan tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da İstanbul, Avrupa Yakası, Beyoğlu, Meşrutiyet Cadde Caddesi'nde kuruldu.

Fethiye'de cadde ve sokaklar yenilendi!

Fethiye Belediyesi temizlik işleri personeli cadde ve sokakları yıkıyor. 2015 turizm sezonu öncesi baştan aşağı yıkanan şehirde vatandaşlar durumdan oldukça memnun oldu.

Özak Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özak Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Ali Talip Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Sarıyer, Uskumruköy Mahallesi, 1. Cadde'de kuruldu.

Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gezergiç, Soner Avcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Pendik, Dumankaya Cadde'de kuruldu.

C&A, cadde mağazaları yerine AVM 'lere odaklandı!

Mağazalarını daha çok AVM"lerde açmaya başlayan C&A"nın bu stratejisi, aslında Türk müşterisinin eğiliminden kaynaklanıyor. Genel Müdür Yardımcısı Okandan, Türklerin Avrupalıların aksine cadde mağazaları yerine AVM"lere odaklandıklarını söyledi

Utopya Turizm İnşaat şžirketi halka arza davet ediyor!

Türkiye"nin önde gelen firmalarından Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.şž.(Utopya) hisselerini halka arz etmeye hazırlanıyor...

Kapadokya, Almanya Expo Turkey turizm fuarında tanıtılacak!

Uluç, 'Almanya Expo Turkey' turizm fuarını önemsediklerini, yıllardır  Almanlara Nevşehir ve Kapadokya"yı tanıtabilmek için çaba harcadıklarını  söyledi

Cadde Suite Turizm iletişim Haberi

Cadde Suite Turizm iletişim

Cadde Suite Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 

Cadde Suite Turizm Limited Şirketi konusu:
- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir,...