02 / 05 / 2024

Çadır Kent unıcef afad

Çadır Kent unıcef afad

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah konaklama tesislerinde eğitim gören Suriyeli öğrenciler için, UNİCEF ve AFAD işbirliği ile modern prefabrik 12 derslik 24 sınıf kuruluyor.

Deprem bölgesinde 345 çadır kent ve 305 konteyner kent kuruldu!

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, 345 çadır kent ve 305 konteyner kentin kurulduğunu açıkladı.

Deprem bölgelerinde 332 çadır kent ile 209 konteyner kent kurulumu yapıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde, 332 çadır kent ile 209 konteyner kentin kurulumu gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Altınoran Çadır Günleri'ne yoğun ilgi!

Altınoran Çadır Günleri Ankaralılardan yoğun ilgi gördü. Altınoran Çadır Günleri'Ankaralılardan çok yoğun ilgi gördü.

Altınoran Çadır Günleri'ne Ankaralılardan yoğun ilgi!

‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ kampanyasının Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. Altınoran Çadır Günleri'nde yüzde 30 oranında büyük bir indirimle satışa çıkarılan konutlar dikkat çekiyor.

Veysi Kaynak: Osmaniye'deki çadır kenti konteyner kent yapacağız!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa gibi yerlerdeki çadır kentlerde yaşamanın zor olduğuna dikkat çekerek, "Barınma merkezimize 16 derslikli okul, 2 sağlık ocağı, 2 cami, 1 rehabilitasyon merkezi, 2 çok amaçlı salon, 2 kütüphane, 6 market kuracağız." dedi.

Adım İstanbul'un değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Adım İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı.

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 45 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde Necmi Yaprak, Ömer Faruk Bayram ve Betül Eres tarafından kuruldu.

Yenikapı Miting Alanı’na Etkinlik Çadırı inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi, denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı’na şimdi de ‘Etkinlik Çadırı’ inşa edecek. Kurulacak çadırın maliyeti, denizin doldurulması için harcanan bedele yakın.

Çadır Kent'te Unıcef Afad işbirliği ile prefabrik derslikler kuruluyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah konaklama tesislerinde eğitim gören Suriyeli öğrenciler için, UNİCEF ve AFAD işbirliği ile modern prefabrik 12 derslik 24 sınıf kuruluyor.

Kahramanmaraş çadır kentte suriyeli çocuklara anaokulu yapıldı!

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak aileleriyle Türkiye'ye sığınan Suriyeli çocukların eğitimi için Kahramanmaraş'taki çadır kentte anaokulu oluşturuldu.

Türkiye’de 261 bin 326 Suriyeli çadır kentlerde yaşıyor!

Türkiye’de 10 ilde kurulan 25 çadır ve konteyner kentte 261 bin 326 Suriyeli barınıyor. Ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'e sığınan Suriyelile gereken ev ortamı çadır ve konteyner kentlerde sağlanıyor.

İğneada'da çadır turizmine yoğunluk arttı!

Trakya'nın önemli turizm merkezi haline gelen İğneada'da son yıllarda yaygınlaşan "çadır turizmi", dar gelirli tatilcilerden ilgi görüyor.

Şanlıurfa çadır kent görenleri büyülüyor!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yapılan 32 bin kişilik çadır kent adeta dev bir şehri anımsatıyor. Gündüz ve gece havadan görüntülenen çadır kent görenleri büyülüyor.

Çadır Kent unıcef afad Haberi

Çadır Kent unıcef afad

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah konaklama tesislerinde eğitim gören Suriyeli öğrenciler için, UNİCEF ve AFAD işbirliği ile modern prefabrik 12 derslik 24 sınıf kuruluyor. Ülkelerinde çıkan iç karışıklıktan dolayı Türkiye’ye sığınan ve Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinde eğitim gören öğrenciler için 12 derslik 24 sınıf prefabrik sınıflar kuruluyor. Daha önce çadır sınıflar içinde eğitim gören öğrenciler, önümüzdeki haftadan itibaren kurulacak olan prefabrik derslikler içinde eğitim görecek. Yaklaşık olarak 9 bin öğrencinin eğitim gördüğü çadır kentte, eğitimin daha sağlıklı ve temiz bir ortamda gerçekleşmesi için, eğitim alanına 12 derslikten oluşan 24 derslik prefabrik sınıflar kurulacağı ifade edildi.UNİCEF saha koordinatörü Serdar Günel tarafından yapılan açıklamada şu değerlendirmelere yer verildi:"Akçakale Süleyman Şah konaklama tesisleri eğitim alanında, Birleşmiş Milletler çocuk dostu yardım fonu...