02 / 05 / 2024

Caf Mekanik Sanayi İnşaat Limited Şirketi

Caf Mekanik Sanayi İnşaat Limited Şirketi

Caf Mekanik Sanayi İnşaat Limited Şirketi Ümraniye Şubesi Sinan Ayaz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu

Maktek Mekanik Elektrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maktek Mekanik Elektrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rahime Kınalı tarafından kuruldu.

Efc Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efc Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ahmet Altunbulat tarafından kuruldu.

Özbuğan Mühendislik İnşaat Mekanik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbuğan Mühendislik İnşaat Mekanik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özbuğan tarafından kuruldu.

Teknik Plus Mimari Tasarım Mekanik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Plus Mimari Tasarım Mekanik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Nalcı tarafından kuruldu.

Aktoros Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktoros Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükran Savcı tarafından kuruldu.

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Kcn Mekanik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kcn Mekanik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Kocaman tarafından kuruldu.

Saylı İnşaat Hırdavat Mekanik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saylı İnşaat Hırdavat Mekanik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yıldız tarafından kuruldu.

Fbs Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbs Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Havva Durmuş Kaplan tarafından kuruldu.

Evkent İnşaat Taahhüt Elektrik Mekanik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evkent İnşaat Taahhüt Elektrik Mekanik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bulut tarafından kuruldu.

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de  Mahsum Bürlükkara tarafından kuruldu.

Ylc Yapı İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ylc Yapı İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Turgay Yolcu tarafından kuruldu.

Caf Mekanik Sanayi İnşaat Limited Şirketi Haberi

Caf Mekanik Sanayi İnşaat Limited Şirketi

Caf Mekanik Sanayi İnşaat Limited Şirketi Ümraniye Şubesi Sinan Ayaz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu. Caf Mekanik Sanayi İnşaat Limited Şirketi Ümraniye Şubesi iş konusu; Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak. Ana sözleşmesinde ve 8.9.2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.


Caf Mekanik Sanayi İnşaat Limited Şirketi Ümraniye Şubesi adres: Ümraniye, Şerif Ali Mahallesi, Hattat Sokak,...