07 / 07 / 2024

Cafe Corner

Cafe Corner

Manolya Meydanı karşısında bulunan Kafe Corner'ın yerinin, imar planı üzerinde yeşil alan gözükmesinden dolayı yıkım çalışmaları 28 Ağustos 2012 yılında başlamış ve bir iki hafta içinde komple yıkılarak kaldırılmıştı.

Neşve Cafe, Ata Corner'daki dükkanı 20 bin TL'ye kiraladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 242,10 metresini Neşve Cafe'ye kiraya verdi...

Sinpaş Yapı, İş Modern Corner için ruhsat aldı!

Sinpaş'ın son 1 yıl içinde geliştirilmesi tamamlanan toplam 800 milyon TL değere sahip ticari yatırımları tam gaz sürüyor. İş Modern Corner projesi de onlardan biri...

İş Modern Corner projesinin inşaatı başladı!

Sinpaş’ın son 1 yıl içinde geliştirilmesi tamamlanan toplam 800 Milyon Türk Lirası değere sahip ticari yatırımları tam gaz sürüyor. İş Modern Corner projesinin Mayıs 2015 tarihinde ruhsatı alınarak inşaat çalışmalarına başlandı.

Murat Dalkılıç İstanbul'da cafe-restaurant açacak!

Şarkıcı Murat Dalkılıç, ticarete atılan ünlülerden biri oldu. Dalkılıç, müzikten kazandığı parayla memleketi İzmir'de cafe-restaurant zinciri kurdu.

Aydın'da Adnan Menderes Parkı Cafe hizmete açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen “Adnan Menderes Parkı Restoran-Cafe” düzenlenen törenle açıldı...

Experience Corner Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Experience Corner Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahaf Abıed, Mazen Abıed, Mohamad Khaled Obeıd, Sanaa Barakat, Tarek Abıed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hard Rock Cafe'nin ikinci durağı Antalya olacak!

Retail Platform, Ortadoğulu Landmark Grup ortaklığıyla ünlü italyan restoran zinciri Carluccio's'u ve sonrasında Hard Rock Cafe'yi Türkiye'ye getirmişti. Hard Rock Cafe'de ikinci durağımız Antalya olacak.

National Geographic mağaza-cafe konseptiyle Türkiye’ye geliyor!

Medya platformları, ürün ve etkinlikleri ile her ay 500 milyon kişiye ulaşan National Geographic, mağaza-cafe konseptiyle Türkiye’ye geliyor. Karma Grup, ilk National Geographic Store’u İzmir’de açacak. Sırada İstanbul ve Ankara var.

Corner Reklam Mağazacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Corner Reklam Mağazacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şuayb Uğur Özkan, Enver Sandalcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Kağıthane, Gültepe'de kuruldu.

Corner Life ne zaman teslim?

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Corner Life ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

Corner Life teslim tarihi!

Dairelerin 44 metrekare ile 167 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Corner Life teslim tarihi Ekim 2014 olarak belirlendi. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor...

Samsi Simit Cafe yeni konseptli ilk şubesini Bayrampaşa'da açtı!

Metro Holding şirketlerinden Sampi Gıda içinde yer alan Samsi Simit Cafe yeni konseptli ilk şubesini Bayrampaşa'da açtı. Dünya mutfaklarından da örnekler sunan yeni şubesiyle, şube sayısını altıya yükseltti...

Samsi Simit Cafe Bayrampaşa'da şube açtı!

Metro Holding şirketlerinden Sampi Gıda, 6. şubesi olan Samsi Simit Cafe'yi 13 Haziran Cuma günü Akvaryum Alışveriş Merkezi yanında hizmete açtı. Ünlü manken Ece Gürsel'in de renk kattığı açılışa, Bayrampaşalılarda yoğun ilgi gösterdi.

Cafe Corner Haberi

Cafe Corner

Ancak aradan 2,5 yıl geçmesine rağmen Cafe Corner'in Engin Etingü Özel Haber yerine henüz tek bir çivi çakılmadığı gibi tek bir düzenleme de yapılmadı. Manisa merkeze yakışmayan bu görüntüleri görenler," Şehir merkezine yakışmayan bir görüntü oluştu. Burası yıkıldı, kaldırıldı. Burada bir meydan düzenlemesi yapılmalı. Mülk sahibi kim ise o yapmalı veya yetkili merciler kimler ise onlar bu düzenlemeyi gerçekleştirmeli. Manisa'mıza hiç yakışmıyor. Şehirler ıneydanlarıyla, alanlarıyla ünlüdür. Bizim küçük birkaç meydanımız var ancak bakımsızlıktan harabeye dönmüş vaziyette"diye konuştular. Şimdi gözler yetkili veya ilgililerin bu alanla ilgili atacağı adıma bakılıyor. 


Manisa'da...