17 / 05 / 2024

Cafer Aslan Gıda adres

Cafer Aslan Gıda adres

Cafer Aslan Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Aslan tarafından kuruldu. 

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Cafer Düzgünoğlu tarafından kuruldu.

Sonyapı İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonyapı İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 300 bin TL sermaye ile Cafer Yıldırıcı tarafından kuruldu. 

Loss Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loss Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karakoç ve Deniz Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Arslan tarafından açıldı.

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer ve Cafer Gezer ortaklığında kuruldu.

GB Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GB Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Değerli, Ömer Tarı ve Serkar Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Penda İnşaat Gıda Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penda İnşaat Gıda Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Sarıtaş tarafından kuruldu.

Bes Yatırım İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Yatırım İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Aslan Gönlüşener tarafından kuruldu. 

Bigbam Travel Turizm Taşımacılık İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Bigbam Travel Turizm Taşımacılık İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Çeri tarafından kuruldu. 

Cafer Aslan Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Aslan Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Aslan tarafından kuruldu. 

Yeşilce Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilce Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Elmaz Aslan ve Zuhal Köroğlu ortaklığında kuruldu. 

Cafer Aslan Gıda adres Haberi

Cafer Aslan Gıda adres

Cafer Aslan Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Aslan tarafından kuruldu. 

Cafer Aslan Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...