07 / 05 / 2024

Çağdaş Market çekilişi

Çağdaş Market çekilişi

Çağdaş Market Nestle Bianchi Luca bisiklet çekilişinin sonuçları bugün yayınlandı. 10 Mart ile 25 Nisan arasında Nestle ürünlerinden alanlar arasında yapılan çekilişle 99 kişi Bianchi Luca 2014 model bisiklet kazandı.

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını ne kadar, kaç TL?

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 27 Mart'ta! 

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, İstanbul Gaziosmanpaşa'da yer alan 7 adet iş yerini kiraya veriyor. Peki kiraya verilecek iş yerlerinin aylık kira bedeli ne kadar? 

Elazığ'da 395 deprem konutunun kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri yıkılan vatandaşlar için inşa edilen konutların kura çekilişi yapıldı.

Ada Çağdaş İnşaat İç Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ada Çağdaş İnşaat İç Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile bugün Alican Tüfekçi tarafından kuruldu.

TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Aliağa 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Niğde Efendibey 10 Ağustos kura çekilişi!

Niğde Efendibey 10 Ağustos kura çekilişi detayları haberimizde yer alıyor. Toplamda 94 konuta yer verilen projede fiyatlar 156.109 TL ile 215,703 TL arasında değişiyor.

TOKİ Besni Kayaardı kura çekilişi 28 Temmuz'da!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile TOKİ tarafından Adıyaman Besni'de inşa edilen konutların kura çekilişi 28 Temmuz'da...

TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi 2016!

Başvuru döneminin sona erdiği projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi 2016...

TOKİ Aşkale kura çekilişi ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede 138 adet daire mevcut. Peki TOKİ Aşkale kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi!

138 adet konuttan meydana gelen TOKİ Erzurum Aşkale projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 138 adet dairenin satışa çıkarıldığı proejde daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz'da!

Başvuruların 14 Haziran ile 15 Temmuz arasında kabul edileceği TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Projede 592 adet daire satışa sunulacak.

TOKİ Sivas İmranlı'da kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında Sivas’ın İmranlı ilçesinde yapılacak olan 109 adet konut kura çekilişi ile sahiplerini buldu.

Çağdaş Market çekilişi Haberi

Çağdaş Market çekilişi

Çağdaş Market çekiliş sonuçları belli oldu. Çağdaş Market Nestle Bianchi Luca bisiklet çekilişinin sonuçları bugün yayınlandı. 10 Mart ile 25 Nisan arasında Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş.’nin ürünlerinden alanlar arasında yapılan çekilişle 99 kişi Bianchi Luca 2014 model 24 jant 21 vites bisiklet kazandı. 


Çekiliş Noter huzurunda 6 Mayıs saat 11.30’da, Söğütözü Mah.Yaşam Cad. No:7/1 Söğütözü – ANKARA adresinde bulunan Çağdaş Mağazası ortak alanında yapıldı. Asil talihliler 27 Mayıs 2014, yedek talihliler ise 11 Haziran 2014 tarihine kadar kimlik ve fiş/fatura ile başvurmaları gerekiyor. Bu tarihlere kadar kimliği ve fiş/faturası ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti.’ye başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamayacak. 


Çekiliş sonuçları için