05 / 05 / 2024

çağlayan satılık daire

çağlayan satılık daire

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Çağlayan'da hayata geçirilen Nurol Tower projesinin lansmanı bugün yapıldı... Projede satışlar 5 bin dolar ilâ 7 bin 500 dolar arasında değişkenlik gösteriyor...

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Evora Denizli satılık daire fiyatları 2017!

Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan Evora Denizli Evleri, 230 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Evora Denizli satılık daire fiyatları 2017...

DKY Kartal satılık daire fiyatları!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY Kartak satılık daire fiyatları 952 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Piyalepaşa satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa satılık daire fiyatları fiyatları 837 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Projede anahtar teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor.

Zermeram Kozağaç satılık daire!

Zermeram Kozağaç satılık daire teslimlerinin ilk etapta 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Konya Meram bölgesinde inşa edilen projede 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık!

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul Piyalepaşa satılık daire!

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen projede daire alanları 55 metrekareden başlıyor. İstanbul Piyalepaşa satılık daire teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire!

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 0,30 faizle 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire!

İş GYO - NEF imzasıyla hayata geçirilen Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen Piyalepaşa İstanbul'de daire alanları 55 metrekareden başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev satılık daire fiyatları...

çağlayan satılık daire Haberi

çağlayan satılık daire

Şehrin ortasında, “EvOfisEv” konseptiyle geliştirilen ve İstanbul’a yepyeni bir bakış açısı getiren Nurol Tower, yoğun iş temposunda çalışan ve işyerinde ev rahatlığını yaşamak isteyenlerin, ister ev, ister ofis isterlerse de ev-ofis olarak kullanabileceği bir proje olarak öne çıkıyor.   


Nurol Tower, Musa Aytaç röportajı için tıklayınız!


Nurol Tower, nitelikli bir iş merkezinin sunduğu ayrıcalıklarla, lüks bir residence’ın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.

Nitelikli ama küçük metrekarelerdeki birim ihtiyacından yola çıkarak hazırlanan, 73 ila 193 metrekare arasında değişen, 4 metre tavan yüksekliğine sahip 243 bağımsız bölümün bulunduğu Nurol Tower’da, malikler, ihtiyaçlarına ve kullanmak istediklerine göre dairelerini düzenleyebilecekler.


Sky Lounge’tan eşsiz İstanbul manzarası…

Nurol Tower’ın 133 metre yükseklikteki çatı katında bulunan Sky Lounge’u, bir tarafta şehrin tarihi ve kültürel yanını yansıtan eski İstanbul'u ve...