02 / 05 / 2024

Çağlayan satılık otopark

Çağlayan satılık otopark

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

Çağlayan Adalet Sarayı'nın otoparkı satılıyor!

Kapıcıoğlu İnşaat, İstanbul Çağlayan'da Adliye meydanında yer alan otoparkı satışa çıkardı. Avrupa standartlarının üzerinde olan, 5 katlı geniş araç kapasiteli otoparkın içinde mağazalar bulunuyor.

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

MİNT Çağlayan Evleri satılık!

Mint Çağlayan projesi "Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan MİNT Çağlayan Evleri satılık fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

İSPARK'tan Üsküdar'a 216 araçlık otopark!

Üsküdar Belediyesi’nin tamamlanan yeni binasının altında bulunan 216 araçlık otopark İSPARK tarafından işletmeye açıldı. 216 araçlık katlı otopark, modern görünümü ve güvenlik ekipmanlarıyla sürücülere hizmet verecek.

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Konya Zermeram Kozağaç satılık fiyatları!

Konya Zermeram Kozağaç satılık fiyatları daire alternatiflerine göre değişiklik gösteriyor. Seha Yapı imzası ile inşa edilen projede 1.077 adet konut bulunuyor.

Zermeram Kozağaç satılık daire!

Zermeram Kozağaç satılık daire teslimlerinin ilk etapta 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Konya Meram bölgesinde inşa edilen projede 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık!

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje 762 adet konuttan oluşuyor.

Ayazağa Vadistanbul Park satılık!

Ayazağa Vadistanbul Park satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Toplamda 1.400 konut ve ticari birimlerin yer alacağı proje 424 bin metrekarelik alanda inşa edilecek.

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık!

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul satılık konut!

Piyalepaşa İstanbul satılık konut teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Beyoğlu'nda inşa edilen projede dairelerin alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul Piyalepaşa satılık daire!

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen projede daire alanları 55 metrekareden başlıyor. İstanbul Piyalepaşa satılık daire teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Projede 650,48 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Çağlayan satılık otopark Haberi

Çağlayan satılık otopark

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satılıyor. 3 bin araç kapasitesine sahip dev otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, satışa sunulan “Park Çağlayan” isimli 5 katlı otopark her katı 10 bin metrekare olarak 50 bin metrekareden meydana geliyor. 

748 araç kapasiteli otopark günlük 3 bin aracın ihtiyacını karşılıyor. “Türkiye’nin en modern otoparkı satılıktır” denilen otoparkın içerisinde butik bir AVM ve toplantı odaları ve cafeler bulunuyor. 

Park Çağlayan’ın bağlı olduğu Merkezi Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, “Biz araziyi İBB’den 30 yıllığına kiraladık. İnşaatı kendimiz yaptık. 35 milyon dolarlık bir yatırım söz konusu oldu. 5 katlı modern bir tesis burası. İçinde avukat odaları da var” diye konuştu.

Kapıcıoğlu, satma nedenleri...