18 / 05 / 2024

çağlayan yeni projeler

çağlayan yeni projeler

Maltepe'de hayata geçirdiği projelerle ismini duyuran DAP Yapı, Avrupa Yakası'nda Çağlayan'da inşa edeceği yeni projesinin satış ofisi hazırlıklarına başladı

Haziran 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri! 

Haziran 2022'de satışa sunulacak yeni konut projeleri avantajlarla alıcılarını bekliyor. Peki Haziran 2022'de hangi yeni projeler satışa sunulacak? İşte Haziran 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri...

Mayıs 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri!

2022 yılının Mayıs ayında satışa sunulacak olan yeni konut projeleri avantajlı fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Peki Mayıs 2022'de hangi yeni projeler satışa sunulacak? İşte Mayıs 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 yeni konut geliyor! TOKİ Afşin ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ İstanbulluları zil takıp oynatacak projelerini açıkladı! 1.229 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbulluların merakla beklediği projelerini açıkladı. Yeni projeler kapsamında mega kentte toplam 1.229 yeni konut inşa edecek.

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

Ülkealan Yapı'dan yeni projeler için yeni konsept!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yeni projeler için yeni konsepti açıkladı. Ülkealan, yükselen yeni projeler için “aydınlık, kullanılabilir, ferah alanlar” vurgusu yaptı.

KİPTAŞ Çağlayan'da yıkımlara başladı!

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor.

KİPTAŞ'tan Çağlayan'a yeni proje geliyor!

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor...

Türk müteahhitler Rusya'da yeni projeler almaya başladı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Okay, "Rusya'da kriz döneminde yaşadığımız iş alamama problemini aştık. Proje üstlenmemizin önünde engel kalmadı" dedi. Rusya'da toparlanmanın eskiye rağmen daha iyi olduğunu ifade eden Okay, "Türk şirketleri yeni projeler almaya başladı" dedi. 

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Vogue Çağlayan projesi geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan Gürsel Mahallesi'nde inşa edilen Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayı'na yakın konumda yer alıyor. Projede detayların 6 ay içinde netleşmesi planlanıyor.

çağlayan yeni projeler Haberi

çağlayan yeni projeler
DAP Yapı Çağlayan projesinin satış ofisi yapılıyor! İzlemek için tıklayın!


Bu yıl Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule projelerini hayata geçirlen DAP Yapı'dan Çağlayan'a yeni proje geliyor. İsmini açıklanmayan projede ofis ve mağazalar yer alacak. DAP Yapı Çağlayan projesinin satış ofisinin inşaatı başladı. 

*DAP Yapı Çağlayan projesinin satış ofisi inşaat görüntüleri için;

http://havadanemlakvideo.com/nerede/dap_yapi/dap_yapinin_caglayanda_satis_ofisi_yapiliyor-6482.html 


Önümüzdeki Eylül ayında satışa sunulması beklenen DAP Yapı Çağlayan projesinde tahmini olarak 300-350 ofis ve 50 adet dükkan yer alacak. Çağlayan'da eski Polisan fabrikası arsası üzerine yükselecek olan ticari projede de rezidans hizmetleri sunulacak. 


444 33 39


http://www.dapyapi.com.tr/


Sinem...