19 / 05 / 2024

Çağrı Camii açıldı mı

Çağrı Camii açıldı mı

Ankara’da mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, bir ibadethaneyi daha ilçeye kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından Çinçin’e yapılan Çağrı Camii mütevazi bir törenle açıldı.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Türkiye Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün restore ettiği El Bab Ulu Camii açıldı!

Suriye'nin kuzeyindeki Bab ilçesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu bitirilen El Bab Ulu Camii bugün açıldı. Bab Yerel Meclisi Üyesi Mahmud Akil, "Türk halkına tarihi mirasımıza sahip çıktığı için teşekkür ederiz" dedi...

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk adına Üsküdar'da yaptırılan, Ömer Öztürk Camii açıldı. Caminin açılışına Bilal Erdoğan katıldı.

Sokullu Mehmet Paşa Camii yeniden açıldı!

Sadrazam Sokullu Mehmet Paşa tarafından 1578 yılında Mimar Sinan'a yaptırılan Sokullu Mehmet Paşa Camii restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Camii açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Camii, geniş bir katılımla açıldı. Açılış törenine, İstanbul Milletvekilleri Mehmet Metiner ve Abdullah Başçı da katıldı.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Siirt TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii açıldı!

Siirt merkezde 135'inci cami olan TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı. TOKİ tarafından yaptırılan Hacı Refik Kızılay Camii, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Evren Mahallesi TOKİ Sosyal binaları bölgesinde hizmete girdi.

İzmir Hacı Kaçanlar Camii açıldı!

Selçuklu İşadamı Hüseyin Kaçan tarafından yaptırılan Hacı Kaçanlar Camii törenle açıldı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız başta olmak üzere çok sayıda protokol üyelerinin katıldığı açılışta, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitleri için de dua edildi.

Bursa Hacerül Esved Camii açıldı!

Yıldırım’ın Çınarönü Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle tamamlanan 1300 kişi kapasiteli Hacerül Esved Camii, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından ibadete açıldı.

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Camii hizmete açıldı!

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Derneği tarafından yardımseverlerin desteği ile yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii açıldı.

Azerbaycan Şehitlik Camii ibadete açıldı!

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, uzun zamandır kapalı olan Şehitlik Camii'nde tadilat işlemleri tamamlandı. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından 1996'da yaptırılan ve 2009'da tadilat için kapatılan Şehitlik Camii yeniden ibadete açıldı.

Mamak Halil Çam Camii açıldı!

Ankara’nın Mamak ilçesinde hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılan Halil Çam Camii ve Saliha Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı.

Altındağ Çağrı Camii ibadete açıldı!

Ankara’da mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, bir ibadethaneyi daha ilçeye kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından Çinçin’e yapılan Çağrı Camii mütevazi bir törenle açıldı.

Çağrı Camii açıldı mı Haberi

Çağrı Camii açıldı mı


Ankara’da mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, bir ibadethaneyi daha ilçeye kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından Çinçin’e yapılan Çağrı Camii mütevazi bir törenle açıldı. Böylece Altındağ Belediyesi ilçeye 9 yeni mahalle camisi kazandırmış oldu.

Siyasiler ilgi gösterdi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, eski bakan Cemil Çiçek, Ankara Vali Yardımcısı Raşit Zengin, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Altındağ Müftüsü Enver Türkmen, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ Belediyesi meclis üyeleri ve birim müdürleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Altındağ Belediyesi ‘FARKI’

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Altındağ’ın eski halini çok iyi bildiğini ifade etti. Altındağ’ın kısa sürede çok büyük mesafe kat ettiğini söyleyen İşler: “Yeni Türkiye’de yaşanan değişimin en...