26 / 05 / 2024

cahit bingöl kimdir

cahit bingöl kimdir

Türkiye'nin enerji politikalarına katkı sağlamak amacıyla yatırım kararı aldıklarını vurgulayan Gaziantepli girişimci Cahit Bingöl, şirket olarak geri dönüşüm ve yeşil enerji kaynaklarıyla ilgilendiklerini dile getirdi.

Caner Bingöl kimdir?

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

Cahit Turhan Bingöl-Sancak kara yolunun şantiyesini inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, inşaat çalışmaları devam eden Bingöl-Sancak kara yolunun şantiye alanında incelemeler yaptı... 

Bingöl Kültür'deki kentsel dönüşümde TOKİ şart değil!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi , Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde TOKİ'nin şart olmadığını söyledi. Barakazi 15 aylık dönemini gazetecilere anlattı.

Bingöl Havalimanı inşaatında son durum!

Açıldığı günden bugüne hızla ilerleme kaydeden Bingöl Havalimanı, uluslararası uçuş için yaptıkları altyapı çalışmalarında sona geldi...

Hasan Vahdi Bingöl'ün evine icra geldi!

Vahdettin Köşkü’ne komşu köşkte yaşayan iş adamı Hasan Vahdi Bingöl, hayatının şokunu yaşadı. Bingöl’ün avukatı, 50 milyonluk servetini vekalet yoluyla başkalarına sattı. Avukatın oyunu, köşke haciz gelince ortaya çıktı.

Bingöl’e Kamp Eğitim Merkezi yapılacak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl merkezde 100 Yataklı Modern Kamp Eğitim Merkezi ile Ekinyolu köyünde sentetik çim yüzeyli futbol sahasından oluşacak bir tesisin yapılacağını açıkladı.

TOKİ Bingöl Merkez'de 16 derslikli endüstri meslek lisesi yaptıracak!

TOKİ Bingöl Merkez'de 16 derslikli endüstri meslek lisesi yaptıracak. Söz konusu inşaatın altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuruları için bugün son gün. Toplam 14 adet konutun açık satışa sunulduğu projede daire fiyatları 96 bin 180 TL'den başlangıç gösteriyor.

Muş-Bingöl karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapatıldı!

Muş-Bingöl karayolunda sağanak sonrası heyelan meydana geldi. Yoldan geçen sürücülerin durumu yetkililere bildirmesinin ardından yol trafiğe kapatıldı. Temizleme çalışmaları devam ederken sürücüler yolun açılmasını bekliyor.

Yavuz Bingöl Sanat Merkezi açıldı!

Yavuz Bingöl Sanat Merkezi'nin açılışı önceki akşam Cihangir'de gerçekleşti. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan sanat merkezinin açılış töreninde kurdele kesti..

Bingöl Devlet Hastanesi 5 yıldır bitirilemedi!

Her alanda sıkıntılarla boğuşan Bingöl'ün en önemli sorunlarının başında sağlık alanı geliyor. Bingöllü hastalar çevre iller arasında mekik dokurken, 2010 yılında ihalesi yapılan ve 200 yataklı olarak planlanan hastane binası 5 yıldır bitirilemedi.

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuruları bugün başladı!

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuruları bugün başladı. Yüzde 10 peşinatta 96 ay vade imkanı sunan projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

Bingöl Çapakçur Vadisi kentsel tasarım ödülü aldı!

Bingöl Belediyesi proje ekibi tarafından hazırlanan Çapakçur Vadisi Projesi, Özel Kalem Dergisi'nin geleneksel olarak düzenlediği 7. yerel yönetim ödüllerinde kentsel tasarım projesi ödülüne layık görüldü.

cahit bingöl kimdir Haberi

cahit bingöl kimdir


Gaziantepli girişimci Cahit Bingöl, enerjinin günümüzde çok önemli olduğunu belirtti. Ortadoğu'daki sıkıntının da enerji paylaşımından kaynaklandığını savunan Bingöl, "Enerjide dışa bağımlı olan Türkiye kendi enerjisinin en az yarısını üretmesi gerekir. Ancak bunu bugünkü şartlarda yapmak mümkün değil" dedi.


Türkiye'nin enerji politikalarına katkı sağlamak amacıyla yatırım kararı aldıklarını vurgulayan Bingöl, şirket olarak geri dönüşüm ve yeşil enerji kaynaklarıyla ilgilendiklerini dile getirdi.


OSB'deki katı atıkları enerjiye dönüştürecek 25 milyon dolarlık projeyi hayata geçireceklerini aktaran Bingöl, şöyle konuştu:


"Araştırmalarımız, sanayinin katı atıklarından elektrik enerjisi üretebileceğimizi gösterdi. Firma olarak organize sanayi bölgesinin atığını 22 seneliğine yap-işlet-devret yöntemiyle enerjiye çevirecek üretim tesisi kurmayı planladık. Tesisin ön lisansı çıktı. Şu an lisans aşamasında olan projemiz devreye girdiğinde 10 megavatlık elektrik enerjisi üretecek. Atmakta zorlandığımız, hatta üzerine para vererek...