10 / 05 / 2024

çakabey

çakabey

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yalova Özata Tersanesi' nde 117 milyon Euro'ya yaptırdığı 15 gemiden ilki olan " Çakabey " Körfezdeki ilk seferini Konak - Karşıyaka arasında yaptı.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Akabey Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akabey Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Seyfettin Akpul tarafından kuruldu.

Çeşme’ye yeni hizmet binası hamlesi!

Çakabey Kültür Merkezi’nin yer aldığı binanın Çeşme Belediye Hizmet Binası’na dönüştürülmesi için verilen önerge oybirliğiyle İmar ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

İzmir'deki seyir terasları çürüyor!

İzmir'in ünlü Pasaport İskelesi ile Çakabey Rıhtımı arasındaki kıyı bandında yer alan ve İzmirlileri denizle buluşturan seyir terasları, dökülen tahta parçaları, içine çiçek yerine çöp konan saksıları, kopan demir korkulukları ile dikkat ekiyor.

Çakabey vapuru imal edildiği tersaneye geri gönderildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 'nin yaklaşık 23 milyon liraya aldığı Çakabey adlı vapur, beş ay yolcu taşıdı ama eksiklikler giderilmediği için imal edildiği tersaneye geri gönderildi

İzmir'in üçüncü yeni gemisi olan 1881-Atatürk sefere başlıyor!

Çakabey ve Dokuz Eylül'den sonra İzmir'in üçüncü yeni gemisi olan ve ismi 500 binden fazla İzmirlinin katıldığı anketle belirlenen "1881-Atatürk", 31 Temmuz 2014 Perşembe günü gelmiş olacak...

Dokuz Eylül seferlere başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ulaşımını geliştirmek için hizmete alınan "ÇAKABEY"'in ardından "DOKUZ EYLÜL" yolcu gemisi de seferlere başladı. Yeni gemi ilk seferini Konak-Karşıyaka arasında gerçekleştirdi.

Dokuz Eylül yolcu gemisi seferlere başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ulaşımını geliştirmek için hizmete alınan Çakabey'in ardından Dokuz Eylül yolcu gemisi de seferlere başladı. Yeni gemi ilk seferini Konak-Karşıyaka arasında gerçekleştirdi.

Çakabey öğrencileri İZBAN Karşıyaka ile Alaybey istasyonları için seramik tasarladı!

İZBAN'ın Karşıyaka ile Alaybey istasyonları arasındaki rekreasyon alanında bulunan bir duvar için özel seramikler yapıldı. Çakabey öğrencileri 84 ayrı parçadan oluşan İzmir temalı seramik panosunu tek tek hazırladı...

Çakabey Yapı Taahhüt Turizm Kuyumculuk İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakabey Yapı Taahhüt Turizm Kuyumculuk İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İzzet Aykut Ertem tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta Yeşilköy'de kuruldu.

Çakabey ilk seferini Konak-Karşıyaka arasında yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yalova Özata Tersanesi' nde 117 milyon Euro'ya yaptırdığı 15 gemiden ilki olan " Çakabey " Körfezdeki ilk seferini Konak - Karşıyaka arasında yaptı.

İzmir'de 'Çakabey' yolcu gemisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deniz ulaşımının geliştirilmesi amacıyla sipariş verdiği 15 yeni yolcu gemisinden ilki olan "Çakabey" İzmirlilere tanıtıldı.Aziz Kocaoğlu, "Her türlü baskıya, manipülasyona rağmen başardık" dedi.

Akabey İnşaat Lojistik Metal ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akabey İnşaat Lojistik Metal ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Murat Erbıyık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Maltepe, Altay Çeşme Mahallesi, Gülcihan Sokak'ta kuruldu

çakabey Haberi

çakabey

Saat 11.40'da Konak'tan demir alan Çakabey'in ilk seferine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu katıldı. Çakabey'in ilk seferine katılmanın heyecanını yaşayan yolcular. Başkan Koeaoğlu ile bol bol fotoğraf çektirdi. 10 dakika süren yolculuğun ardından Çakabey'in yanaştığı Karşıyaka Iskelesi'nde, Başkan Aziz Kocaoğlu'nu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar karşıladı. 

Koeaoğlu, 2017 yılı sonuna kadar 15 geminin de devreye gireceğini söyledi. 84 gün önce İzmir'e gelen Çakabey'in incelemeleri tamamlandıktan sonra sefere çıktığını kaydeden Başkan Koeaoğlu, "İlk seferini 11.40'da Konak lskelesi'nden yaptı. 

Çakabey ilk prototip olduğu için diğer gemilerde neyin eksik olduğu, şartnameye göre neyin yapılması gerektiği hem firma hem bizim arkadaşlarımız tarafından biliniyor. İkinci gemimiz de önümüzdeki haftalarda gelecek diye konuştu. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Koeaoğlu. kapanan II Özel İdaresi mallarının belediyeye ait...