19 / 05 / 2024

Çakır Proje Yapı Sanayi kimin 

Çakır Proje Yapı Sanayi kimin 

Çakır Proje Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi İrfan Çakır ve Muhammet Sadık Çakır ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Çkr Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çkr Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çakır tarafından kuruldu.

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Artar ve Gökhan Olcaşer ortaklığında kuruldu.

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Kam Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kam Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Yunus Emre Emin, Ömer Yıldırım ve Tanzer Çebi ortaklığında kuruldu.

Bade Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bade Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ali Özdemir ve Eyüp Baktır ortaklığında kuruldu.

Parma Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parma Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Bayram ve Yusuf Akın ortaklığında kuruldu.

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Mohammad A, Sirac Avcı tarafından kuruldu.

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Haydaroğlu Mühendislik Proje Yapı Taahhüt Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haydaroğlu Mühendislik Proje Yapı Taahhüt Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Akal Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Öztürk, Alper Tıbbi Cihazlar ve Sağlık Hizmetleri Sanayi V ve Alter Yapı Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Li ortaklığında kuruldu.

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Türksoy ve Muhiddin Silo  tarafından kuruldu.

Çakır Proje Yapı Sanayi kimin  Haberi

Çakır Proje Yapı Sanayi kimin 

Çakır Proje Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İrfan Çakır ve Muhammet Sadık Çakır ortaklığında kuruldu. 

Çakır Proje Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi iş konusu; Her nevi Bayındırlık ve Turizm işletmeleri, Sosyal ve Endüstriyel tesisler yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çakır Proje Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi adres; ATALAR MAHALLESİ SULTAN SK. NO:21/12...