28 / 07 / 2024

Çakmak Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Çakmak Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Çakmak Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Aykaç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Çuhadarağa Sokak, Şahin İş Merkezi'nde kuruldu.

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakolukçu tarafından kuruldu.

Kapan Kırtasiye Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapan Kırtasiye Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kapan tarafından kuruldu.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kalanbak tarafından kuruldu.

Karesli İnşaat Nakliye Kırtasiye Promosyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karesli İnşaat Nakliye Kırtasiye Promosyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Sedat Yılmaz tarafından kuruldu.

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Adnan Demirel tarafından kuruldu.

El Betul Danışmanlık Kırtasiye İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

El Betul Danışmanlık Kırtasiye İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyrut'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eman Mohammad A, Shaymaa Farouk ve Taha Fathy Moha ortaklığında kuruldu.

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Dastin İnşaat Hırdavat Hafriyat Kırtasiye Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dastin İnşaat Hırdavat Hafriyat Kırtasiye Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Alpat tarafından kuruldu.

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

Türdem İnşaat Reklam Kırtasiye Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türdem İnşaat Reklam Kırtasiye Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özçelik tarafından kuruldu.

Arf Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arf Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Kara tarafından kuruldu. 

Çakmak Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Çakmak Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Çakmak Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Aykaç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu. 


Çakmak Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Briket tuğla ve benzeri inşaat malzemeleri imalatı alım satımı.


Çakmak Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Çuhadarağa Sokak, No:1 Kat:3/7 Şahin İş...