29 / 04 / 2024

Çal Belediyesi ihaleleri

Çal Belediyesi ihaleleri

Çal Belediyesi, İsmailler Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana sahip olacak Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nın yapımına geçen yıl başladı.

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu İhale Kurumu'nca Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu İhale Kurumu tarafından Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayınlandı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Çal Belediyesi, İsmailler Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana sahip olacak Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nın yapımına geçen yıl başladı.

Rize Belediyesi ihaleleri FETÖ bağlantılı şirkete mi verdi?

Rize'de FETÖ'ye finans sağlayan şirket ve iş adamlarına yönelik hazırlanan iddianamede, belediye ihalelerinin örgüte yakın şirkete verildiği ortaya çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen ihalelere katılan bir firmaya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çorum Belediyesi'nde kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri Gülabibey mahallesi Kapaklı 1. Sokak’ta asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Mardin'in Dargeçit Belediyesi alt yapı çalışmalarına hız verdi!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.

Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlara çalışma ofisi!

Üsküdar Belediyesi, Muhtarlar Günü vesilesiyle Üsküdar’da görev yapan muhtarlara görevlerini daha hızlı ve rahat icra edebilmeleri için tahsis ettikleri çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirdi

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Belediyesi asfalt çalışması başlattı!

Alanya Belediyesi, Oba Mahallesinde asfalt çalışması başlattı. Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Ereğli Belediyesi'nin kent çalışmaları devam ediyor!

Ereğli Belediyesi kentin modern bir görünüme kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çal Belediyesi ihaleleri Haberi

Çal Belediyesi ihaleleri

Çal Belediyesi'nin yapımına geçen yıl başladığı Kültür Merkezi'nde inşaat devam ediyor. İçinde amfitiyatro, konferans salonu, sinema, düğün salonu, gençlik merkezinin de yer aldığı kültür sarayında 20 işyeri yer alıyor. Çal Belediyesi’nde görevli işçiler tarafından, belediyenin öz kaynaklarıyla yapılan kültür sarayı bu yıl içinde hizmete açılacak. Kültür merkezinde bulunan 20 iş yerinin 5’i ilk açılan ihalede satıldı. Kalan 15 iş yerinin ihalesi ise, 5 ve 9 Eylül tarihlerinde belediye meclis salonunda yapılacak.


Çal Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; “İlçemizin sosyo-kültürel dokusuna zenginlik katacak meydan projemizde son aşamaya gelindi. İhale ile 15 iş yeri daha satılacak. Sinema salonu, düğün salonu, gençlik merkezi ve konferans salonunun işletmesini belediyemiz yapacak. Çal’ın yeni vizyonu olacak olan kültür sarayındaki iş yerlerini işletmek ya da...