02 / 05 / 2024

Ereğli Belediyesi'nin kent çalışmaları devam ediyor!

Ereğli Belediyesi'nin kent çalışmaları devam ediyor!

Ereğli Belediyesi kentin modern bir görünüme kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.



Ereğli Belediyesi kentin modern bir görünüme kazandırmak  için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  2.5 aylık sıcak asfalt sezonunda 14 km asfalt dökümü ile kapalı pazar, yeni parklar, at çiftliği ve birçok yenilikleri Ereğli halkının hizmetine sunuyor.


Vatandaşların talebini değerlendiren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, bayramdan sonraki ilk hafta Mustafa Seyran Caddesi’nin Üçgöz ile Gülbahçe bağlantılarını asfaltla buluşturmak adına ilk adımı attı. Başkan Özkan Özgüven, bugün Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmaları bizzat yerinde inceledi.


Özkan Özgüven’e Üçgöz Mahallesi Muhtarı Memduh Karaca eşlik etti. Mustafa Seyran Caddesi ile ilgili çok fazla sayıda şikayetlerin geldiğini belirten Özkan Özgüven,yaklaşık 20 25 yıldır asfalt ve alt yapı noktasında bu bölgenin dokunulmayan bir yer olduğunu kaydetti. Özgüven, bu bağlamda Ereğli Belediyesi olarak diğer sahalarda yaptıkları çalışmaların bu noktalarda da şehrimize prestij bir cadde kazandırmak için sürdüğünü söyledi. Ayrıca asfalt çalışmasının yanı sıra yeni kaldırım, kod uygulaması ve yağmur bacaları uygulaması yaptıklarını aktardı. Bunların büyük yatırımlar olduğunu ve ilk etapta vatandaşlara rahatsızlık verebileceğini ifade eden Özgüven ” Şehrimizin geleceği için biz bunlara sabredeceğiz” dedi.


Ereğli Haber



Geri Dön