28 / 04 / 2024

çal otogar projesi

çal otogar projesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal ilçesini ziyaret etti. Zolan ziyarette Çal’da ilçeye kazandırılacak otogar ve arıtma tesisi ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.

TOKİ Denizli Çal 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Çal sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Çal’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Çal’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Çal’da sosyal konut projesi...

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu'ndan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2022 yatırım programına alınmayan projesi ve finansmanı hazır olan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Burj Al Babas projesi için karar günü!

Şato tipi mimarisiyle dikkat çeken Mudurnu’daki Burj Al Babas projesi için bugün karar verilecek. İflasına karar verilen Sarot Group’la ilgili ilk alacaklılar toplantısı bugün düzenleniyor.

TOKİ Karaman OSB Çalışanları Projesi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ Karaman OSB Çalışanları Toplu Konut Projesi'nde yer alan 428 adet konut için teslim dönemi başlıyor.

Diyarbakır Kulp'a modern otogar inşa edilecek!

Kulp Belediyesince Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan İlçe Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı.

Taksim 360 Çalık projesi güncel fiyatlar!

Taksim 360 projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabilen kampanya sunuluyor...

Çankırı Ilgaz'a kapalı pazar yeri ve otogar projesi!

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Çankırı Ilgaz'da inşa edilecek pazar yeri ve otogar projesini tanıttı. Çayır, projelerin önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştireceğini belirtti.

Isparta Yeni Otogar Projesi'ne belediye onayı!

Isparta Belediyesi, Çünür Mahallesi'nde yapılması planlanan yeni otogar ve yaşam merkezi projesine onay verdi. 6 Mart'ta ihalesi gerçekleşen proje 89 milyon 993 bin liraya yapılacak.

Süleymanpaşa Şehirlerarası Otogarı'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilecek Şehirlerarası Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı. Hayata geçirilecek proje ile 100 kişiye istihdam sağlanacak.

Şırnak Cizre'de Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması projesi yapıldı!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Şırnak'ın Cizre Belediyesince, "Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması" projesini hayata geçirdi.

Antalya Döşemealtı'ndaki hal alanı, iş merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, örnek bir işbirliğiyle yeni otogar projesi için mülkiyetindeki alanı kendisine devreden Döşemealtı Belediyesi’ne planlama jesti yaptı. Kullanım hakkı Büyükşehir Belediyesi’nde olan 100 dönümlük hal alanı, toplu iş merkezi olarak yeniden planlandı.

Kuveytlilerle Güney Al Mutlaa projesi için 1 milyar dolarlık anlaşma!

Kuveyt iki hafta içinde Nihat Özdemir'in sahibi olduğu Limak İnşaat ve İtalyan Salini Impregilo ile otoyol ve altyapı işleri inşaatı için 1 milyar dolar tutarında sözleşme imzalamayı planlıyor.

çal otogar projesi Haberi

çal otogar projesi


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Çal’da vatandaşlarla buluştu. Çal Ziraat Odası’nda üreticiler ile bir araya gelen Başkan Zolan daha sonra Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret etti. Çal pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, meydanda halkla kucaklaştı. Başkan Zolan, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Çal’da gerçekleştirdikleri yatırımları anlatarak, yeni yatırımların müjdelerin verdi. Başkan Zolan, “İlçemizdeki tüm mahallelerimizde üst yapı çalışmamız devam ediyor. Birçok yerde alt yapı çalışmamız var. Otogarımızın, arıtma tesisimizin ve ihtiyaç olan bölgelerimizdeki alt yapı çalışmalarımızın ihalesini yaptık” dedi.


Çal Kent Ormanı yakında hizmete açılacak 


Çal Kent Ormanı’nın yakında hizmete açılacağını ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Çal ilçemiz her gün daha güzel hizmetler alıyor. Yapılması gereken neyse onu yapacağız. Denizli’de ne...