06 / 05 / 2024

Çalık Hurda Metal Plastik şirketi

Çalık Hurda Metal Plastik şirketi

Çalık Hurda Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çetin Çalık tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultangazi'de kuruldu.

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Adm Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Damar tarafından kuruldu.

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Aslansan Hurda Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslansan Hurda Metal Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Arslan tarafından kuruldu.

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercüment Karagüney tarafından kuruldu.

Doğansan Hurda Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doğansan Hurda Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Ercan Doğan tarafından kuruldu!

Çalık Hurda Metal Plastik şirketi Haberi

Çalık Hurda Metal Plastik şirketi

Çalık Hurda Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çetin Çalık tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultangazi'de kuruldu.


Çalık Hurda Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1. Her türlü metal, plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini,ihraç ve ithalini yapmak. Demir ve demir dışı metallerin eritilmesinde kullanılan her nevi döküm     potaları işletmek,madde haneler kurmak. 2. Gemi,fabrika,depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler,makaslar,presler işletmek,şantiyeler kurmak     bu işlerle ilgili olarak taahhütlerde bulunmak ihalelere girmek. 3. Her türlü demir,çelik,bakır,fosfor,pirinç,alüminyum,magnezyum,nikel,çi nko, kalay ve demir dışı metalleri,saçları,levhaları,yaprakları,şeritleri,contaları,p rofilleri,tozlan granürleri,boruları,     yayları, cam alıp satmak ve hurdalarını alıp satmak.Konusu ile ilgili olarak saç boru,profil,dolu demir...