01 / 05 / 2024

Çalımlıoğlu öğretmen kampanyası

Çalımlıoğlu öğretmen kampanyası

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, Türk Eğitim Sendikası Bursa 2 No'lu Şube'ye üye öğretmenlere uygun şartlarda arsa sahibi olma şansı sundu. Şirket, sattığı araziyi belirlenen sürelere ve kar oranlarına göre geri alma garantisi de verdi.

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu'nda 456 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinde 120 adet olan konut sayısı 116 adet ve 309 adet olan ticari ünite sayısı 340 adet olacak şekilde tadilat ruhsatı alındı. 

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde çalışmalar başladı!

Ankara Saraçoğlu mahallesinde Güryapı şirketinin iş makineleri çalışmalara başladı. Emlak Konut GYO ile imzalanan sözleşme kapsamında 364 milyon 250 bin TL bedelle 'aslına uygun restorasyon' yapılıyor. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu'nda 429 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinde 120 adet konut ve 309 ticari üniteden oluşan toplam 429 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini, eski general Metin İyidil’le birlikte gözaltına alındı…

Dağlıoğlu Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlıoğlu Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sürücü tarafından kuruldu.

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çalış tarafından kuruldu. 

Keleşoğlu Deniz İstanbul ödeme kampanyası 2017!

Deniz İstanbul projesinde daire teslimleri gelecek Kasım ayında yapılacak. Keleşoğlu Deniz İstanbul ödeme kampanyası 2017 kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

Çalımlıoğlu Gayrimenkul'den her bütçeye özel yatırım fırsatı!

Gayrimenkul sektörüne 27 yıl önce adım atan ve Türkiye'nin en büyük kurumsal arazi yatırım firması haline gelen Çalımlıoğlu Gayrimenkul, yeterli bütçeye sahip olmasa da yatırım konusunda istekli olan tüm yatırımcıları sevindirecek bir projeyi uygulamaya koydu .

Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Serdar İnan gözaltına alındı!

Darbe girişimi ile ilgili soruşturmada gözaltılar sürerken FETÖ’nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul’da dün düzenlenen operasyonda TİM Başkanvekili Kayserili ünlü işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan da gözaltına alındı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu gözaltına alındı!

FETÖ darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün mali yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerden biri Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili ünlü iş adamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu.

Bursa Orhaneli turizm yatırımı için cazip bölge!

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırladı. Tatlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu söyledi.

Çalımlıoğlu öğretmen kampanyası Haberi

Çalımlıoğlu öğretmen kampanyası

Çalımlıoğlu Gayrimenkul AŞ ile Türk Eğitim Sendikası Bursa 2 No'lu Şube aralarında önemli bir anlaşmaya imza attılar. Buna göre, sendikaya üye öğretmenler 0,97 faiz oranı ve 36 aya varan vade fırsatı ile arazi sahibi olabilecekler. 


Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün FSM Bulvarı üzerindeki Corner İş Merkezi'ndeki ofisinde önceki gün gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, “26 yıllık deneyimimizle geldiğimiz noktada, yapacağımız güzel şeyler varsa dün de durmadık, bugün de durmayacağız. Fayda vereceğimiz, katma değer sağlayacağımız bütün işlerde olacağız” dedi. Memurların yatırım yapmakta zorlandıklarının altını çizen Çalımlıoğlu, “Bugün bir daire veya büyük bir metropolde bir arazi/arsa çok pahalı. Bankalar açısından bakıldığında faiz oranları da çok yüksek. Bu yüzden kendi öz sermayemiz ile yaptığımız yatırımları faydalı bir iş yapabilmek adına,...