05 / 05 / 2024

Çalıştaya Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz

Çalıştaya Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz

Maltepe Belediyesi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde “Kentsel Dönüşüm Projelerinde Bina Enerji Verimliliği ve Finansman Modelleri” konulu bir çalıştay düzenlendi.

Belediye personel alımı Nisan 2024! İBB İSYÖN 587 cankurtaran alıyor: Son başvuru gününü aman kaçırmayın!

Belediye personel alımı Nisan 2024 açıklamaları peş peşe yapıldı. İBB İSYÖN tarafından 587 cankurtaran alınacak. İşte Belediye personel alımı detayları...

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

İstanbul Maltepe'de tapu sevinci!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada Maltepe'deki 2 bine yakın hak sahibine tapularının dağıtılacağını müjdeledi.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

Maltepe'de imar ve planlama sorunları çözülecek!

Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Hasan Gökkaya, “Maltepe’de değişim şart” diye konuştu. Bölgede imar planı sorunlarının çözüleceğini söyleyen Gökkaya, ada bazlı dönüşüm yapılacağını vurguladı.

Maltepe'de 3 mahalle imar planına kavuşuyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde tapuların dağıtılmasının önünü açacak 1/1000’lik planların, belediye meclisinin mart ayı toplantılarında görüşülmeye başlanacağını açıkladı.

Maltepe’deki kentsel dönüşümde tapuya bir adım kaldı!

Maltepe’deki Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin daha önce kabul edilen 1/5000’lik planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle karara bağlandı.Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın talimatıyla hummalı bir çalışma başlamış oldu..

Kepez'de Kentsel Dönüşüm Çalıştayı gerçekleştirildi!

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştaya,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılım gösterdi. 

Maltepe Mesa Cadde satılık daire!

Toplam 253 daireden oluşan Mesa Cadde Konutları deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.  Maltepe Mesa Cadde satılık daire fiyatları 555 bin TL'den başlıyor.

Çanakkale'de kentsel yenileme çalışmaları incelendi!

İsmetpaşa Mahallesi’nde devam eden kentsel yenileme kapsamında yapımı devam eden inşaat çalışmaları Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından incelendi.

Akçakoca'daki eski belediye binası tamamen yıkıldı!

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm kapsamında yürütülen çalışmalarda eski belediye binası tamamen yıkıldı.

İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı yapıldı!

Türkiye Müteahhaitler Birliği ve TOBB tarafından "İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştaya katılan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, konuşma yaptı.

Maltepe Medine Cami ibadete açıldı!

Maltepe Belediyesi’nin de katkılarıyla yeniden inşa edilen Medine Cami Maltepeli vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da katıldı.

Çalıştaya Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz Haberi

Çalıştaya Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz

Çalıştaya Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, İmar ve Şehircilik Müdürü Haydar Battal, Yapı Kontrol Müdürü Geysu Oğuztürk, Avrupa İmar Kalkınma Bankası’nca desteklenen TuRREFF programının yetkilisi Güliz Örnek, MATAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ekmekcioğlu, Mimarlar Odası Maltepe Şube Başkanı Esin Köymen, İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Bölümü Müdürü Fehmi Cem Eyüpoğlu, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.


“DEPREM DEĞİL, BİNA ÖLDÜRÜR”

İki oturum halinde gerçekleştirilen çalıştayın açılış konuşmasını yapan Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, çalıştayın içeriği ve belediyenin kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdikten sonra, “Yakın tarihimize bakarsak 1999 yılında bir deprem oldu, bu depreme yenik düştük ve gördük ki aslında bina stoklarımız oldukça çürük. Deprem sonrasında şöyle bir söz ortaya çıktı: ‘Deprem değil, bina öldürür.’ Bu çok doğru...