18 / 05 / 2024

çambaşı kayak merkezine nasıl gidilir

çambaşı kayak merkezine nasıl gidilir

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, “İlimizin turizmi ve tanıtımı açısından önemli bir yeri olan Çambaşı Yaylamız son yıllarda yapılan yatırımlarla yaz kış yerli ve yabancı turistlerimizin ziyaret edebileceği bir merkez haline getirilmiştir” dedi..

Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezine yatırım planı!

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Çambaşı Yaylası'na Arap yatırımcı ilgisi!

Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda kayak merkezinin açılmasının ardından Arap yatırımcılarında ilgili arttı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bir Arap yatırımcının yaylaya tatil köyü yapmak istediğini söyledi.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi yarın açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nin yarın yapılacak açılışla birlikte hizmete gireceğini söyledi.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi hizmete giriyor!

Ordu'daki Çambaşı Yaylası’nda hayata geçirilen Çambaşı Kayak Merkezi kış ayları içerisinde hizmete açılacak.

Çarşamba'da özel hastaneye ait ruhsat satışa çıkarıldı!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 2016 yılında faaliyetine ara veren özel bir tıp merkezine ait özel hastane açma ön izin belgesi ile bağlı kadrolar 6 Eylül 2017’de yeniden satışa çıkılacak...

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nde sona gelindi!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Çambaşı Kayak Tesisi Karadeniz'e çok güzel bir tesis yapılmış. Bu tesisin en kısa zamanda devreye sokulması için bizler de elimizden geleni yapacağız"

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi bu kış açılıyor!

Denizde havalimanına en yakın kayak merkezi "Ordu Çambaşı Kayak Merkezi" bu kış mevsiminde açılıyor..

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nin yüzde 98'i tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yımaz, Kabadüz ilçesinde yapımı devam eden Çambaşı Kayak Tesisi'ni inceledi. Yımaz, tesisin yüzde 98 oranında tamamlandığını belirtti.

Derbent Aladağ kayak merkezine kavuşuyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Derbent Aladağ’da kurulması planlanan kayak tesisleri alanında incelemelerde bulundu.

Kars Cıbıltepe Kayak Merkezi'nin yolları yeniden yapılıyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan ve Kars İli, Sarıkamış İlçesi'nde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor. Bu kapsamda kayak merkezine giden yollar yenilenmeye başlandı.

Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi en büyük 5. kaya tesisi olacak!

Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi Karadeniz Bölgesi'nin en büyük kayak tesisi ,Türkiye'nin ise beşinci büyük kayak tesisi olacak.

çambaşı kayak merkezine nasıl gidilir Haberi

çambaşı kayak merkezine nasıl gidilir


AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, “İlimizin turizmi ve tanıtımı açısından önemli bir yeri olan Çambaşı Yaylamız son yıllarda yapılan yatırımlarla yaz kış yerli ve yabancı turistlerimizin ziyaret edebileceği bir merkez haline getirilmiştir” dedi


Milletvekili Ünal yaptığı açıklamada, “Çambaşı Yaylamızın 'Kış Sporları Kayak Merkezi'nin kayak severlere sahayı açmak için aralıksız çalışmalar devam ediyor. Bu anlamda teleferik projesinde kullanılmak üzere 10 milyon TL ödenek çıkartıldı. 2014 yılında Ordu ilinin temasının yayla olacak. Çambaşı Yaylası'nda kar festivalleri yapılacak. Kayak Merkezi'ndeki tesislerimizin ilimize bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.


Ordu...