17 / 06 / 2024

çambaşına organik tatil köyü mü inşa edilecek

çambaşına organik tatil köyü mü inşa edilecek

Ordu'daki Çambaşı Yaylası'nda turizm hareketliliğini artıracak Türkiye'nin en büyük organik tatil köylerinden biri inşa edilecek.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da büyük kampanya! Bir haftalık tatil fiyatına ömür boyu tatil fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, ömür boyu tatilin keyfini çıkarmak isteyenlere bir hafta tatil fiyatına ömür boyu tatil imkanı sunuyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

TEB hediye düğmesine bastı! Müşterilerinin hesabına hediye para yatıracağını müjdeledi!

Müşterilerinin yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkması için sürekli yeni kampanya düzenleyen TEB, yeni bir kampanya haberini daha duyurdu. Yaz ayına girilmesiyle tatil kampanyalarına ağırlık veren TEB, seyahat ve araç kiralama harcamalarında toplam 200 TL bonus hediye edeceğini açıkladı.

Akaryakıt fiyatlarına çok şaşıracaksınız! İşte 21 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına dair son detaylar merakla araştırılıyor. İşte 21 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına özelleştiriliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'de yer alan Foça Tatil Köyü'nün 49 yıllığına "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirileceğini duyurdu.

Koronavirüs salgınında tatil trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsü salgını sebebiyle dünyayı etkisi altına alan salgında evlerinden çıkamayanlar yasakların kalkmasıyla birlikte tatil yapmak için uygun yer arayışlarına başladı. Tatil amaçlı olarak, villa tipi konutlar tercih ediliyor. Kiralık villalara talep artışı yaşanıyor...

Ünlü tatil merkezi Olympos'un imar planına onay!

Antalya Kumluca'daki ünlü tatil merkezi Olympos ile ilgili 2004'te çalışmalarda bulunan Koruma Amaçlı İmar Planı, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onay verildi.

Çarşamba Otobüs Terminali aylık 70 bin TL'ye kiraya verildi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Çetinler Otogar İşletmeciliği İnşaat Ticaret Limited Şirketi ile 1 yıl süreli kira sözleşmesi imzalanmasına karar verildi...

Ordu Çambaşı'ndaki bunglov ev sayısı artacak!

Tatilcilerin yeni gözdesi Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylasında ki bungalovlar oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler: "Mayıs ayına kadar tüm rezervasyonlarımız dolu. Yoğun talep üzerine bungalovlara yenilerini ekleyeceğiz" dedi...

Samsun Çarşamba'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki otelin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, “Çambaşı’nda güzel çalışmalar yaptık. Burada hayata geçireceğimiz otel 5. katına çıktı. Turizm bakanımızla 180 dönüm alan için görüşmeler sağladık" dedi.

çambaşına organik tatil köyü mü inşa edilecek Haberi

çambaşına organik tatil köyü mü inşa edilecek

Ordu'daki Çambaşı Yaylası'nda turizm hareketliliğini artıracak Türkiye'nin en büyük organik tatil köylerinden biri inşa edilecek.


RUSYA başta olmak üzere bir çok ülkede turizm sektöründe yatırımları bulunan Ordulu iş adamı Sargün Gündüz, Ordu Valisi irfan Balkanlıoğlu'nu ziyaretinde Çambaşı Yaylası'nda inşa etmeyi planladığı tatil köyü ile ilgili bilgi verdi. 


Çambaşı Yaylası Evrek Obası'ndaki 300 dönümlük alan üzerinde organik tatil köyü kurmak için 3 yıldır uğraş verdiğini belirten Gündüz, arazinin tahsisinin Başbakanlık tarafından yapıldığını...