09 / 05 / 2024

Çamdağı Barajı toplantısı

Çamdağı Barajı toplantısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından şehrin kuzeyinde inşa edilmesi planlanan Çamdağı Barajı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Diyarbakır Çınar Dilaver Barajı'nın ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Diyarbakır Çınar'da Çınar Dilaver Barajı, Malzeme Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisi projesinin yapılması için ÇED toplantısı yapıalcak. Toplantı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Erzurum'un 3 ilçesine 3 proje için ÇED toplantısı 20 Şubat'ta!

Erzurum'un Karayazı Karaçoban ve Hınıs İlçelerine yapılması planlanan Sancaktar Barajı, Sulaması ve Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisleri, Beton Santrali projelerinin ÇED toplantısı 20 Şubat'ta gerçekleşecek.

Giresun ve Gümüşhane Pamuk Barajı projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aziz Enerji Üretim Şirketi Giresun ve Gümüşhane illeri arasında Pamuk Barajı HES projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 11 Ağustos'ta yapılacak.

Adana Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 19 Nisan'da!

Adana İli Karaisalı İlçesi'nde yapılması planlanan Çocuklar Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 19 Nisan saat 11:00'da gerçekleşecektir.

Akmeşe Barajı için ÇED toplantısı yapıldı!

Devlet Su İşleri tarafından İzmit Akmeşe’de yapılması planlanan Kocaeli Akmeşe Barajı ile ilgili Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) toplantısı Mecidiye Köy Konağı’nda yapıldı. Toplantıda köy halkı barajı istemediklerini söyledi.

Burdur ve Denizli Eşeler Barajı projesinin ÇED toplantısı 4 Şubat'ta!

Burdur ve Denizli'de bulunan Eşeler Barajı, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Yıkıma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali Entegre Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 4 Şubat 2016 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Çamdağı Barajı toplantısı düzenlendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından şehrin kuzeyinde inşa edilmesi planlanan Çamdağı Barajı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Malatya Yeşilyurt Barajı ve Sulaması projesinin toplantısı 8 Ekim'de!

Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi'nde yapılması planlanan Malatya İnekpınarı Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları, Beton Santrali ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 8 Ekim'de yapılacak.

Sungurlu Barajı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak!

Devlet Su İşleri 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan "Sungurlu Barajı, Hes, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme tesisi ve hazır beton tesisi" projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

DSİ 20. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan halk toplantısı 16-17 Haziran'da!

DSİ 20. Bölge Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş ve Adıyaman'da Aksu Barajı ve Sulaması ve Beton Santrali Entegre Projesi toplantısı 16 ve 17 Haziran'da yapılacak.

Bayburt Kırklartepe Barajı halk toplantısı 7 Mayıs'ta!

Bayburt İli Merkez'de DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Bayburt Kırklartepe Barajı, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Yıkama-Eleme Tesisi Ve Beton Santrali projesi halk toplantısı 7 Mayıs 2015'te düzenlenecek.

Sivas Kangal Projesi halkın katılımı toplantısı 30 Nisan'da!

Sivas Kangal Projesi / Eymir Ve Armağan Barajı Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi Ve Beton Santrali projesi ÇED toplantısı 30 Nisan'da tapılacak.

Kahramanmaraş'ta Hasanali Barajı Projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

DSİ 20 'inci Bölge Müdürlüğü tarafından, Hasanali Barajı ve Söğütlü Barajı hazır beton santralleri projesi yapımı için 18 Aralık 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.

Çamdağı Barajı toplantısı Haberi

Çamdağı Barajı toplantısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından şehrin kuzeyinde inşa edilmesi planlanan Çamdağı Barajı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin kuzeyinde hayata geçirilecek dev projenin müjdesini verdi: “63 milyonluk yatırımla Çamdağı Barajı projesini hayata geçiriyoruz. İnşallah yeni yatırımımızla Karasu ve Kocaali’nin içmesuyu geleceğini garanti altına alacağız. Şehrimize hayırlı olsun.”


SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkal Etçioğlu ile SASKİ bürokratları katıldı.


Çalışmalar Sürüyor

Karasu ve Kocaali bölgelerine hizmet verecek proje kapsamında yürütülen çalışmalar ile ilgili sunum yapan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bölgedeki zemin etütlerini tamamladık. İnşallah kısa süre...