28 / 07 / 2024

cami yapan inşaat firmaları

cami yapan inşaat firmaları

Kahramanmaraş'ta cami yaptıracak hayırsever aranıyor. Kahramanmaraş' ta vatandaşlar, belediyeden ve de bir hayır severden aldıkları arsaya cami yaptıracak hayır sever bulmak için gazeteye ilan verdi.

Müteahhitlere kötü haber! 80 saatte ev yapan makine Türkiye'ye gelirse inşaatçı kalmayacak...

Teknoloji hayatımızın her alanına girmeye sürekli devam ediyor. Buna göre, birçok mesleğin yerini yapay zeka alırken bu teknoloji de müteahhitleri işinden edecek gibi gözüküyor. 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı, eğer bu makine Türkiye'ye gelirse inşaatçı kalmaz ifadeleri kullanıldı.

İnşaat mühendislerinden maaş isyanı!

İnşaat sektöründeki zam tartışmaları hız kesmeden devam ederken, inşaat mühendislerinden de maaş isyanı geldi. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan inşaat mühendisleri "Sokak arası bakkal yada kahve dükkanı işletesim var." ifadelerini kullandı. 

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Taksim Cami'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayı içerisinde ibadete açılması planlanan cami inşaatında sona yaklaşıldı...

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Taksim Cami'nin inşaatında son durum ne?

Taksim Meydanı'nın en özel köşesinde, tramvay yolunun hemen başındaki Taksim Camii'nde inşaat kalışmaları hızla devam ediyor. 43 yıldır hayali kurulan, bu yılın sonunda ibadete açılması planlanan caminin son hali görüntülendi...

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Konkordato talep eden inşaat şirketleri 8 kalem harç ödeyecek!

Konkordato başvurusu yapan inşaat şirketleri, bildirilen alacakları sayısının üç katı tutarında tebligat gideri haricinde konkordato komiserine 5 aylık 5 bin liralık ücret olmak üzere toplam 8 kalem için avans ödemesi yapacak.

Trabzon'daki cami ve külliyenin inşaatı yüzde 40 tamamlandı!

Trabzon Ortahisar'da denize hakim noktada, 182 dönüm rekreasyon alanındaki 26 dönüm arazide inşa edilen cami ve külliye inşaatı yüzde 40 tamamlandı.

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Kayseri'de 8. kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Kayseri Caferbey Mahallesi'nde 13 katlı bir inşaatın 8. katında sıva yapan inşaat işçisi Y.B., dengesini kaybetti. Beton zemine düşen işçi, olay yerinde hayatını kaybetti...

Selçuklu Camii inşaatı başladı!

Konya Orhangazi’de daha önce dernek yapılanması olan ve arsa çalışmaları bitirilen Selçuklu Cami’nde inşaat çalışmaları başladı...

cami yapan inşaat firmaları Haberi

cami yapan inşaat firmaları

Onikişubat ilçesinde vatandaşlar, belediyeden ve bir hayırseverden aldıkları arsaya cami yaptıracak hayırsever bulmak için yerel gazeteye ilan verdi.


Camisi olmayan Tavşantepe Mahallesi'nde bir grup vatandaş, bu eksikliği gidermek için belediyeye ait bin metrekare arsayı İl Müftülüğüne devrettirdi. Bitişiğindeki 450 metrekare arsayı da sahibinin bağışlamasını bağlayan vatandaşlar, cami yaptıracak hayırsever arayışına girdi.


Mahalle muhtarı Ali Şerbetçi, Kahramanmaraş'ta yerel gazeteye, "Tavşantepe Mahallesi'ndeki arsamıza cami yaptıracak hayırsever aranıyor" ilanı verdi.


Muhtar Şerbetçi, AA muhabirine, kentte camisi bulunmayan tek mahalle olduklarını öne sürerek, "Bazı evler, en yakın camiye yaklaşık 1 kilometrede. Cami için arsa bulduk ancak yaptıracak hayırsever arıyoruz. Gazete ilanıyla inşallah hayırseveri buluruz"...