30 / 04 / 2024

Camikebir Konutları projesi kura

Camikebir Konutları projesi kura

Düzce Belediyesi ve TOKİ ortaklığı işbirliğiyle kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Camikebir Konutları'nda kuralar çekildi.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Niğde Emlak Konutları projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Çanakkale Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti ne olacak?

MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Özel; “Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti herkes tarafından merak ve endişe içinde bekleniyor”dedi.

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Fuzul TEM Konutları Projesi 2017!

Fuzul TEM Konutları Projesi projesinde daireler 2019'un sonunda teslim ediliyor. Fuzul TEM Konutları projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor...

Düzce Camikebir Konutları için son 4 gün!

Camikebir mahallesindeki TOKİ konutlarında hak sahiplerinin konut edinmelerine ilişkin süre 15 Ekim tarihinde sona erecek.

TOKİ Camikebir Konutları'nda yeniden ihale yapılacak!

Camikebir mahallesindeki TOKİ konutlarındaki ön alım hakkı kura çekilişinin ardından, diğer konutların satışı TOKİ tarafından ihale usulü ile yapılacak.

TOKİ Camikebir Konutları kurası 2016!

Düzce Belediyesi ve TOKİ ortaklığı işbirliğiyle kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Camikebir Konutları'nda kuralar çekildi.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yer alan Düzce Camikebir Konutları'nda kura tarihi belirlendi. İşte, TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi...

TOKİ Düzce Camikebir Konutları kurası!

Düzce kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen Düzce Camikebir Konutları'nda sona gelindi. TOKİ Düzce Camikebir Konutları kurası için tarih belirlendi.

Düzce Camikebir Konutları'nda satışlar devam edecek!

Düzce Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Camikebir Mahallesinde yapılan 198 konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi alanında kalan evlerin satış süreci devam edecek.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları'nda satışlar başladı!

Düzce Camikebir mahallesinde yapılan daireler muhammen bedel üzerinden ihale ile satılıyor. DÜZCE Belediyesi ve TOKİ tarafından yapılan Camikebir Mahallesi TOKİ konutlarının satışı gerçekleştirilecek.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları kurası çekildi!

Toplamda 47 dairenin açık ihale usulü satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 321 bin lira 336 TL 'den başlıyor. TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura çekilişi bugün yapıldı.

Camikebir Konutları projesi kura Haberi

Camikebir Konutları projesi kura

198 adet daireden oluşan TOKİ Camikebir Konutları projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 


Kentsel dönüşüm amacıyla istimlak edilmiş gerek arsa payı gerekse evi olan vatandaşlar, kura çekimine ön alım hakkı sahibi unvanıyla öncelikli olarak katıldı. 


TOKİ Camikebir Konutları kurası 2016!

TOKİ Camikebir kurası bugün saat 14:00'de Düzce Belediyesi Meclis Salonu’nda...