05 / 05 / 2024

camiler yeniden düzenlenecek mi

camiler yeniden düzenlenecek mi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, makamında, Sudan’ın Ankara Büyükelçisi Osman Eldirdier’i kabul etti. Görmez, burada yaptığı konuşmada, martta, resmi temaslarda bulunmak üzere Sudan’ı ziyaret edeceğini belirtti.

Değerli konut vergisi yeniden düzenlenecek!

TBMM'den 5 Aralık tarihinde geçen ve 7 Aralık tarihinde onaylanıp yürürlüğe giren "değerli konut vergisi" yeniden düzenlenecek. 

Bilkent Şehir Hastanesi çevresinde trafik akışı yeniden düzenlenecek!

Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yeni yol çalışmalarıyla trafik akışı yeniden düzenlenecek.Çalışmaların 2 yıl sürmesi planlanıyor.

Rize'de 250 evin kamulaştırılması yeniden düzenlenecek!

Rize'nin Müftü Mahallesinde AVM inşaatı nedeniyle 250 evin kamulaştırılması istemi yeniden düzenlenecek. Karar, Rize Belediyesi Meclis toplantısında yeniden görüşüldü.

Ankara Kalesi alanındaki otopark yeniden düzenlenecek!

Ankara Kalesi'nin dış cephesi tarihi ihtişamı ve görkemine yeniden kavuşturuyor. Projenin içinde Ankara Kalesi alanındaki otoparkda var...

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Kaş Kalkan sahili yeniden düzenlenecek!

Kaş Belediyesi tarafından Kalkan Mahallesi'ndeki sahilin yeniden düzenleme çalışmaları kapsamında; Pirat Otel'den sahile kadar olan alan düzenlenecek. Atatürk Heykeli'ne kadar olan bölümde ise kent meydanı çalışması yapılacak.

Gazze'nin inşası için Arabuild EXPO Fuarı düzenlenecek!

Amman'da Kral Ali Hüseyin Gençlik Merkezi'nde 1.200 dönüm alanda düzenlenecek Arabuild EXPO 2016-İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı'na, Gazze'nin yeniden inşası için ihtiyaç duyulacak ürün ve hizmetleri sunan firmalar katılacak.

3. Köprü ve Körfez Geçiş Köprüsü ücretleri yeniden düzenlenecek!

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü hizmete girdiğinde belirlenen geçiş ücretleri, dolar kuru üzerinden belirli periyotlarda yeniden düzenlenecek. Peki Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü'nde ücretler nasıl şekillencek ?

Ordu Limanı yeniden düzenlenecek!

Büyükşehir Belediyesine devir olan Ordu Limanı yeniden düzenlenecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi bu bölgeyi uygulayacağı yeni bir projeyle, seyir terasları, restoran ve gezinti alanları haline getirip halka açacak.

Narlıdere - Sahilevleri sahili yeniden düzenleniyor!

İzmir’de körfezi çevreleyen kıyalarda düzenlemeye giden Büyükşehir Belediyesi, Narlıdere - Sahilevleri Kıyı Bandı Peyzaj Revize Projesi’ne başlanacak. Yaklaşık 2.5 km’lik sahil şeridi yeniden düzenlenecek.

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planı yeniden düzenlenecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Yeni Kent Merkezi'nde mahkeme tarafından iptal edilen plan notlarının iptal gerekçeleri dikkate alınarak Aralık veya Ocak ayında yeniden düzenleneceğini açıkladı.

İznik Gölü sahili yeniden düzenlenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada kentin tüm sahillerinde çalışmalarının sürdüğünü belirterek, İznik Gölü sahilinin de Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yeniden düzenleneceğini dile getirdi...

İznik Gölü sahili yeniden düzenlenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tüm sahillerinde çalışmalarının sürdüğünü belirterek, İznik Gölü sahilinin de yeniden düzenleneceğinin müjdesini verdi.

camiler yeniden düzenlenecek mi Haberi

camiler yeniden düzenlenecek mi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, “Cami müştemilatı içerisinde, açları doyuracak, akan gözyaşlarını dindirecek, sokak çocuklarını barındıracak, onlara ev sahipliği yapacak, onları Allah’ın evlerinde bağrına basacak mekanların oluşturulması yönünde çağrıda bulunuyorum. Her türlü garibin, gurebanın, sokakta kalmış insanın sığınabileceği ilk mekan Allah’ın evleri olmalıdır. Camilerimizi buna göre yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor” dedi.


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, makamında, Sudan’ın Ankara Büyükelçisi Osman Eldirdier’i kabul etti. Görmez, burada yaptığı konuşmada, martta, resmi temaslarda bulunmak üzere Sudan’ı ziyaret edeceğini belirtti.


Ziyaretin, iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmesi dileğinde bulunan Görmez, Sudan’ın Afrika’da bir ilim merkezi olduğunu dile getirdi.


İstanbul’da açılması planlanan ‘Uluslararası İslam Üniversitesi’ne de değinen Görmez, “İstanbul’da akademik çalışmaları ve ilmi gelişmeleri destekleyecek Türkçe, Arapça ve İngilizce derslerin verildiği bir üniversite...