07 / 05 / 2024

çamlıca antwell residence iletişim

çamlıca antwell residence iletişim

Antwell Residence Çamlıca Projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselecek. Ant Yapı imzası taşıyan projede sağlık hizmetleri de verilecek...

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Çamlıca Antwell Life Care Residence fiyat!

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Çamlıca Antwell Life Care projesinde dairelerin metrekere fiyatları 10 bin TL ile 12 bin TL arasında değişiyor...

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Antwell Residence Çamlıca Projesi!

Antwell Residence Çamlıca Projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselecek. Ant Yapı imzası taşıyan projede sağlık hizmetleri de verilecek...

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

Çamlıca The Address Residence'ta teslimler 2017'de!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence'ta toplam 320 daire bulunuyor. 48 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor.

Çamlıca The Address Residence'ta teslimler 2016'da!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükseliyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Çamlıca The Address Residence'ta daireler 2016 yılında teslim!

Konut tiplerinin 1+1 ile 3+1 arasında değişiklik gösterdiği projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Çamlıca The Address Residence'ta daire alanları 78 ile 234 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

The Address Residence Çamlıca'da 2016 yılında teslim daireler!

Daire teslimlerinin 2016 yılı içinde yapılacağı The Address Residence Çamlıca projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Çamlıca The Address Residence Konutları'nın teslimleri 2016'da!

Toplam arsa alanının 48 bin metrekare olarak belirlendiği Çamlıca The Address Residence projesinde yer alan dairelerin teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Çamlıca The Address Residence'ta 2016 teslim konutlar!

Daire alanlarının 78 metrekare ve de 234 metrekare arasında değiştiği Çamlıca The Address Residence projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

The Address Residence Çamlıca'da teslimler 2016'da yapılacak!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı The Address Residence Çamlıca projesinde yer alan konut seçeneklerinin alanları 78 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 234 metrekareye kadar çıkıyor.

The Address Residence Çamlıca’da teslimler 2016’da!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence İstanbul projesi, Çamlıca 'da inşa ediliyor. Çamlıca The Address Residence istanbul projesi 2016 yılından teslim edilecek.

çamlıca antwell residence iletişim Haberi

çamlıca antwell residence iletişim

12 Aralık Salı günü basına tanıtılacak olan Antwell Sağlık Rezidansı projesinin yıl sonuna kadar satışa çıkması planlanıyor. Antwell projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da hayata geçiriliyor. 

"Antwell Sağlık Rezidansı" adlı proje tek bloktan oluşuyor. Konut projesi olarak yükselecek olan Çamlıca Antwell projesinde ayrıca sağlık hizmeti de verilicek. 
 
Antwell Sağlık Rezidans, Çamlıca'da Koç İş Merkezi ve Emaar'a yakın konumda yer alıyor. Proje Ant Yapı imzası taşıyor.
 
Fiyat ve teslim tarihinin de belli olmadığı Antwell Çamlıca projesi ile ilgili  (90) (216) 630 67 67  satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 
 
Antwell Residence ileitşim! 
T: +(90) (216) 630 67 67
Web:  http://www.antyapi.com.tr/
Gizem...