27 / 04 / 2024

Çamlıca Apart Evleri

Çamlıca Apart Evleri

2016 yılında 503 kaçak gecekonduyu yıkan Çankaya Belediyesi, 2017 yılında kaçağa geçit vermeyecek. 2017 yılı için 200 gecekondunun yıkım programı hazır.

Çankaya Belediyesi’nin kaçak tesisi yıkıldı!

Mamak Belediyesi, CHP’li Çankaya Belediyesi’nin defalarca söz vermesine rağmen bir türlü kaldıramadığı kaçak tesise dozerle girerek yıktı.

Çankaya Belediyesi 34 gecekondu yıkımını gerçekleştirdi!

Çankaya'da belediye ve vatandaş işbirliği gecekonduların bir bir yıkılmasını sağlıyor.

Çankaya Belediyesi şehri yeniliyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde altı farklı bölgeye ayrılan proje kapsamında anaokullarından liselere kadar tadilat ihtiyacı duyan her kademede eğitim kurumunda tadilat ve tamirat yapacaklarını belirtti.

Ankara Çayyolu'ndaki arazi kavgasına Fethi Yaşar'dan yanıt!

Çankaya Belediyesi’nin Çayyolu bölgesinden arazi alanlara inşaat izni vermemesini eleştiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kavgaları bizimle, vatandaşla değil” dedi

Ankara Çayyolu'ndaki arazi kavgası vatandaşları mağdur etti!

İki belediyenin arasında yaşanan arazi kavgasında vatandaşlar mağdur oldu. Yenimahalle’nin sattığı arsaya Çankaya’nın inşaat izni vermediği ortaya çıktı

Çankaya'daki 25 yıllık arsa davasında belediye dize getirildi!

Ankara'da bir grup doktor, 25 yıl kadar önce konut yapmak için kooperatif kurdu. Ancak, Çankaya’daki arsaları için imar izni çıkmadı.

Çankaya Belediyesi'ne ait kaçak tesisinin yıkım tarihi ertelendi!

Çankaya Belediyesi’ne ait kaçak tesise çevik kuvvet eşliğinde girme kararı alan Mamak Belediyesi, Başkan Taşdelen’e 14 Nisan’a kadar son bir şans daha tanıdı.

Ankara Mamak'taki kaçak tesis için yıkım kararı alındı!

Çankaya Belediyesi hafta sonu Mamak’taki kaçak tesisini kaldırmazsa pazartesi günü ekipler Çevik Kuvvet eşliğinde tesise girerek yıkım işlemlerine hemen başlayacak.

Çankaya'da taksi durakları modernleştiriliyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde taksi duraklarını modern hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, taksici esnafının daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için belediye denetiminde bulunan 102 taksi durağını yeniden inşa ediyor.

Çankaya Belediyesi'nden 15 mahalleye 16 yeni park!

Yeni yılda 16 yeni park hedefleyen Çankaya Belediyesi, ilçedeki 15 farklı mahalleye 16 park yapmak için kolları sıvadı. Çankaya Belediyesi, parkların yapılacağı mahalleleri belirledi.

Çankaya Belediyesi 123 kaçak yapıyı yıktı!

Kaçak yapılaşmaya karşı çalışmalar yürüterek 2015 yılında 123 kaçak yapının yıkımını gerçekleştiren Çankaya Belediyesi, 49 adet ön kapama ve 111 adet farklı konulara ait toplam 248 yıkım programını da hazırladı.

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesi Kızılay’ın kaderini değiştirir!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kızılay’ın ‘kurtuluş formülü’nü, tahliye tartışmalarıyla gündeme gelen Saraçoğlu Mahallesi olarak gösterdi. Taşdelen, "Burayı kültür merkezi yapabilirsek Kızılay’ın kaderi değişir” dedi.

Çankaya'da metruk gecekondular yıkılıyor!

Çankaya Belediyesi, vatandaşlar için tehlike oluşturan terk edilmiş, metruk gecekondu yıkımını sürdürüyor. Belediye, tespit ettiği yapıların yıkımının yanı sıra vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek gecekondu yıkımını gerçekleştiriyor.

Büyükşehir ile Çankaya arasında ‘Ankara Boğazı’ çekişmesi!

‘Ankara Boğazı’ projesine, Mimarlar Odası ile Çankaya Belediyesi’nin dava açtığını söyleyen Başkan Melih Gökçek, “Alper Bey’e sitemimi bildireyim. Dava açmayacağız demişti ama dava açtı" dedi.

Panaroma Çamlıca Evleri Eylül'de teslim! 

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri Eylül ayında sahilerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği projede toplam 76 adet konut yer alıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...

Panaroma Çamlıca Evleri’nde 0 faiz fırsatı! Yaşam Mayıs 2023'te başlıyor!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde yaşam başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Çamlıca Mesa Evleri'nin yüzde 85'i satıldı!

Mesa Yönetim Kurulu Başkam Erhan Boysanoğlu, 10 yıl önce aldıkları arsa üzerinde inşa edilen 'Çamlıca'da Mesa' projesinde arsanın yarısını yeşil alan olarak kamuya terk ettiklerini söyledi.

Mesa Çamlıca Evleri satış fiyatları!

Villaların alanları 240 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteren projede yüzde 18 KDV uygulanıyor. Mesa Çamlıca Evleri satış fiyatları kapsamında 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çamlıca Mesa Evleri'nde yaşam başlıyor!

Daire tiplerinin 3+1' den 5+1' e kadar farklılık gösteren projede 40 tane dubleks de bulunuyor. Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Çamlıca Mesa Evleri'nde yaşam başlıyor.

Trabzon Çamlıca Park Evleri 650 bin TL' den başlıyor!

Mavva İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon Çamlıca Park Evleri projesinde evler 297 metrekare alan olarak 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Trabzon Çamlıca Park Evleri 650 bin TL' den başlıyor.

Mesa Çamlıca satılık konut fiyatları!

Mesa Çamlıca Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri minimum 240 metrekare, maksimum ise 950 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Mesa Çamlıca satılık konut fiyatları ne kadar?

Mesa Çamlıca Evleri teslim tarihi!

Mesa Mesken imzası ile inşa edilen Mesa Çamlıca Konutları İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor. İşte satışları devam eden Mesa Çamlıca Evleri teslim tarihi...

Mesa Çamlıca satılık villa!

Mesa Çamlıca Evleri 85 bin metrekare alanda hayata geçiyor. Mesa Mesken Sanayii tarafından hayata geçirilen projede villalar 8 milyon 500 bin dolardan satışa sunuluyor.

Çamlıca Apart Evleri Haberi

Çamlıca Apart Evleri

Çankaya Belediyesi planlı ve sağlıklı bir kent için 2017 yılında 200 gecekondunun yıkım programını hazırladı.


Nüfus artışı, hızlı kentleşme, altyapı ve planlama yetersizliği nedeniyle büyük kentlerin en büyük sorunu olan gecekondular, Çankaya’da yok oluyor. Kentleşmeye yönelik adımlarını planlı ve sağlıklı bir merkez üzerine inşa eden Çankaya Belediyesi, 2017 yılında 200 gecekondu, 400 kaçak yapı ve 200 gecekonduyu da vatandaşın talebi üzerine yıkacak.


Kaçak yapıların vatandaşların hem can hem de mal güvenliğine risk oluşturduğu endişesiyle yasal mevzuatı bir an önce işleten Çankaya Belediyesi ekipleri, yıkım planlarını da vatandaşları mağdur etmeden gerçekleştiriyor. Boş gecekonduların yıkımlarını gerçekleştiren ekipler, gecekondu dolu olduğu takdirde ise öncesinde gerekli uyarılarda bulunarak çalışmalarını yapıyor. 2016 yılında 503 gecekondunun yıkımını gerçekleştiren ekipler ayrıca park, yol, yeşil ve kamu alanı ihlali...