30 / 04 / 2024

çamlıca masalı satılık daire

çamlıca masalı satılık daire

İstanbul Çamlıca'da hayata geçirilen Çamlıca Masalı Evleri'nde villalar 4 bin 200 dolar ile 4 bin 850 dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Son 4 villanın satışına devam edilen projede teslimler Ocak 2013'te gerçekleşecek...

Çamlıca Masalı Evleri'nde 4 milyon 800 bin dolar!

Satışı devam son 7 villanın yer aldığı Çamlıca Masalı'nda toplam 10 villa bulunuyor...

Panaroma Çamlıca Evleri Eylül'de teslim! 

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri Eylül ayında sahilerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği projede toplam 76 adet konut yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca 1. Etap 2. Kısım'ın yer teslimini yüklenici firmaya gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Triyanda Masal İzmir satılık daire!

16 blokta 317 daireden meydana gelen Triyanda Masal İzmir satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Türk Eğitim Vakfı'ndan Çamlıca'da satılık köşk!

Türk Eğitim Vakfı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da bulunan bahçeli ahşap köşkü satışa çıkardı. Söz konusu köşkün satış bedeli 16 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 3 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Çamlık 360 Kurtköy satılık!

Çamlık 360 Kurtköy satılık daire tipleri arasında 2,5+1'dan 5+1,5'a kadar farklı seçenekler yer alıyor. Toplamda 540 adet bağımsız birimden oluşan projenin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 'nde toplam 88 adet konut ve 16 iş yeri açık artırma usulü ihale yoluyla satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

360 Kurtköy Rezidans satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası'nda yer alan Kurtköy Çamlık'da yükselen proje toplam 52 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. 360 Kurtköy Rezidans satılık daire sayısı 540 adet olarak belirlendi.

Bulvar Bağlıca Evleri satılık!

Elmaslar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 73 adet daire yer alıyor. Bulvar Bağlıca Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Çamlıca Mesa satılık konut!

2 ve 3 kattan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor. Çamlıca Mesa satılık konut tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mesa Çamlıca satılık ev!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçirilen proje Mesa Mesken imzası ile inşa ediliyor. Mesa Çamlıca satılık ev tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

çamlıca masalı satılık daire Haberi

çamlıca masalı satılık daire

Selimoğlu İnşaat tarafından Çamlıca'da inşa edilen Çamlıca Masalı, villalar müstakil olarak tasarlandı. Villaların alanları 850 metrekare ile 920 metrekare arasında değişiyor. Küçük Çamlıca Masalı Konakları'nda villaların her birine özel yüzme havuzu bulunuyor.