06 / 05 / 2024

Çamlıca Safahat İstanbul fiyat 

Çamlıca Safahat İstanbul fiyat 

"Büyük Çamlıca'nın büyük projesi" sloganıyla basına tanıtılan Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daire ve 50 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

Antwell Residence Çamlıca Projesi!

Antwell Residence Çamlıca Projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselecek. Ant Yapı imzası taşıyan projede sağlık hizmetleri de verilecek...

Çamlıca Exen İstanbul ödeme koşulları!

Çamlıca Exen İstanbul ödeme koşulları kapsamında peşinat ve faiz olmadan taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

Çamlıca Tepesi ulaşım yolları imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıdan iniyor...

Çamlıca Camii'nin dev kubbesinin inşaatı başladı!

İSTANBUL’da yapımına 25 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 5’inin betonarme inşaatı tamamlandı. Yapımı tamamen biten 90 metrelik ilk minarenin 14 ton ağırlığındaki çelik külahı kurşunla, alemi de altın varakla kaplandı.

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Çamlıca Camii'nde sıra kubbe yapımında!

İstanbul'un Çamlıca Tepesi'nde yapılan Çamlıca Camii'nin yapımı hızla ilerliyor. Yaklaşık 500 kişinin gece gündüz çalıştığı Çamlıca Camii inşaatında 6 minareden 5'inin yapımı tamamlandı.

Çamlıca Camii inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacağı belirtilen Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. İstanbul'da yapımına 25 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 5'inin betonarme inşaatı tamamlandı.

Çamlıca Camii’nde kubbenin yapımına başlandı!

İstanbul’da yapımına 25 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 5'inin betonarme inşaatı tamamlandı. İnşaatın önemli bir adımı olan caminin kapalı bölümünün üzerini kapatacak dev kubbenin ise yapımına başlandı.

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'ne ( 15 Kasım 2014 tasdik tarihli plan itirazına) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Altunizade-Çamlıca metro hattı pazartesi ihale ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü, Altunizade-Çamlıca Metro Hattı için 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü ihale gerçekleştirecek. 4 kilometrelik metro ile Çamlıca Camii'sine ulaşım sağlanacak...

Çamlıca The Address Residence'ta teslimler 2017'de!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence'ta toplam 320 daire bulunuyor. 48 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor.

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'ne izin çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Çamlıca Camisi'ne ulaşımı sağlamak amacıyla yapılacak tünel ve bağlantı yollarıyla ilgili plan değişikliği kabul edildi. Ret oyu veren CHP mahkemeye gidecek.

Çamlıca Camii inşaatı ne zaman bitecek!

İSTANBUL'da yapımına 22 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında tamamlanan 90 metrelik ilk minarenin külah bölümü, yerine yerleştirildi.

Çamlıca Safahat İstanbul fiyat  Haberi

Çamlıca Safahat İstanbul fiyat 

"Büyük Çamlıca'nın büyük projesi" sloganıyla basına tanıtılan Safahat İstanbul Konakları İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa ediliyor. 


Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!
 


 

Safahat İstanbul Konakları Çengelköy, Çengelköypark ve Yeni Çamlıca Cami'sine yakın konumda yer alıyor. 


Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığında hayata geçirilen Safahat İstanbul Konakları 30 bin metrekare arsa alanına, 90 bin bin metrekare inşaat alanına sahip.

36 ay sonra konut teslimlerin gerçekleşeceği Safahat İstanbul Konakları Kalem Mimarlık tarafından tasarlanıyor. 


Safahat İstanbul Konakları'nda 3 bin 600 adet daire ve 50 adet ticari ünite yer alıyor. Projede daire büyüklükleri 60 ila 300 metrekare arasında değişiyor. 

Safahat İstanbul'da sosyal alanlar;
 

Çok amaçlı spor alanları, Tenis kortları, Basketbol sahası, Voleybol sahası, Mini futbol sahası, Yürüyüş parkuru, Bisiklet ve paten yolu, Açık hava plates alanı, Fitness, Sauna, Vitamin bar, Çocuk havuzu, Yapay göl, Botanik bahçesi, Yaş...