29 / 04 / 2024

çamlıca satılık arsa

çamlıca satılık arsa

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar`ı cazibe merkezi yaptı.Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.

Türk Ticaret Bankası Vakfı'ndan Çamlıca'da satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi'nde bulunan 29.690 metrekare yüzölçümüne sahip gayrimenkul Türk Ticaret Bankası Munzam Sosyal Güvenlik Yardım Sandığı Vakfı tarafından 2 Şubat 2015'te 17:00'ye kadar ihale edilecek.

AYH Gayrimenkul, Çamlıca'daki arsanın tapu işlemlerini tamamladı!

AYH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. İstanbul -Çamlıca'da üzerinde kargir yapı bulunan 1607m2 arsanın tapu işlemlerini tamamladı...

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Elazığ Hankendi Köyü'nde 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Elazığ Merkez Hankendi Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

çamlıca satılık arsa Haberi

çamlıca satılık arsa

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Raylı sistemler ve Çamlıca Cami Üsküdar'daki emlak fiyatlarını artırdı. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde Üsküdar'da hayata geçirilecek projelerden bahsetti.


Üsküdar kentsel dönüşüm, üsküdar metro, üsküdar kentsel dönüşüm projeleri, üsküdar arsa fiyatları, üsküdar konut fiyatları 2016 yılından itibaren Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmelerin yaşanacağını ve ilçenin cazibesinin daha da artacağını kaydederek, "Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak" dedi.


Üsküdar'daki devam eden yatırımlar, kentsel dönüşüm ve geleceğe ilişkin projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Türkmen, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun gelecek yılın son çeyreğinde eylül-ekim ayı gibi hizmete açılacağını söyledi.


Şu anda çalışmaların yoğun bir şeklide devam ettiğini,...