11 / 05 / 2024

Çamlıca Yatırım Emlak

Çamlıca Yatırım Emlak

Çamlıca Yatırım Emlak Anonim Şirketi, 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak 2015 tarihinde Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 1. Caddesi, Tem Plaza'da kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Ht Yatırım Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Yatırım Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsne Tuncer tarafından kuruldu.

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi İbrahim Halil İstemez, Özlem Bilici ve Serkan Kocaaslan ortaklığında kuruldu.

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tüfekçi tarafından kuruldu.

Akyapı Yatırım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyapı Yatırım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Çağrı Genç tarafından kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Gkm Emlak İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkm Emlak İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 500 bin TL sermaye bedeli  ile Neslihan Karaarslan tarafından kuruldu.

Asay Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asay Emlak Yatırım  Anonim Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Ay ve Sibel Ay tarafından kuruldu.

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin TL sermaye bedeli ile S.Amırhosseın Shojaedın tarafından kuruldu.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu!

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu.

Çamlıca Yatırım Emlak Haberi

Çamlıca Yatırım Emlak

Çamlıca Yatırım Emlak Anonim Şirketi, 150 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Çamlıca Yatırım Emlak Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye...