04 / 05 / 2024

Çamlıcada Mesa teslim

Çamlıcada Mesa teslim

İSTANBUL'UN en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. 113 konuttan oluşan projede satış süreci devam ediyor..

Panaroma Çamlıca Evleri Eylül'de teslim! 

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri Eylül ayında sahilerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği projede toplam 76 adet konut yer alıyor. 

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Mesa Bodrum ne zaman teslim?

Mesa Bodrum projesi 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Mesa Bodrum ne zaman teslim edilecek?

ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

Mesa Gökada teslim tarihi!

Mesa Gökada teslim tarihi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.  

Mesa Çubuklu 28 teslim tarihi!

Mesa Çubuklu 28 projesi altı blok olarak İstanbul Beykoz'da Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Mesa Çubuklu 28 teslim tarihi ne zaman?

Mesa Gökada Maltepe proje teslim tarihi!

Mesa Gökada Maltepe proje teslim tarihi Ocak 2020 yılı olarak belirtiliyor. Mesa Gökada'da 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Mesa Gökada ne zaman teslim?

Adalar ve deniz manzarasına hakim Mesa Gökada Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de inşa edilecek. Peki Mesa Gökada ne zaman teslim?

Mesa Gökada Evleri teslim tarihi!

Mesa Gökada Evleri teslim tarihi Ocak 2020 yılı olarak belirtiliyor. Mesa Gökada projesinde 273 daire yer alıyor...

Mesa Koz Kozyatağı teslim tarihi!

Mesa Koz Kozyatağı teslim tarihi Temmuz 2019 yılı olarak belirtiliyor. Mesa Koz'da daire fiyatları 642 bin TL'den başlıyor...

Mesa Kozyatağı Evleri teslim tarihi!

Peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanan Mesa Kozyatağı projesi 280 konuttan meydana geliyor. Mesa Kozyatağı Evleri teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Mesa Kozyatağı Rezidans teslim tarihi!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirimin yapıldığı Mesa Kozyatağı projesinde daire fiyatları 950 bin TL’den başlıyor. Mesa Kozyatağı Rezidans teslim tarihi 2019 yılı Temmuz ayı olarak belirtiliyor.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Çamlıcada Mesa teslim Haberi

Çamlıcada Mesa teslim

İSTANBUL'UN en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, İstanbul'un gözde yaşam merkezi Çamlıca'da sunduğu seçkin yaşam fırsatları sunan Çamlıca'da MESA projesi için "MESA olarak altına imza atmaktan mutluluk , gurur duyduğumuz elit bir proje oldu" dedi. Geleneksel Türk evinin çağdaş bir mimari anlayışla yeniden yorumlanması fikri ile şekillenen Çamlıca'da MESA, büyüklükleri yaklaşık 240 metrekareden 950 metrekareye kadar uzanan çeşitlilikte 113 konuttan oluşuyor. Bu konutlar arasında 5 adet 4 katlı, 950 metrekare kapalı alana sahip, havuzlu villalar bulunuyor. Yatay projenin genel dokusunu oluşturan 5'i iki katlı, 15'i ise 3 katlı toplam 20 blokta ise 40 adet bahçe kullanımlı, 40 adet dubleks ve 28 adet de ara...